http://foto-bielsko.pl/monika/monika_2001.jpg
Wersja do druku
Miłe ale ten szary podpis psuje trochę efekt, za bardzo to bije po oczach;)
ten napis jest dosc potrzebny ;)
chamsko tipsy tej Pani złapałeś, można było ten mankament trochę ukryć, zdjęcie soczyste i przyjemne
Hmm.. całkiem przyjemny portrecik.. Dłoń niestety przeszkadza, bo kolor manicure'u walczy o palmę pierwszenstwa z ustami. Poza tym mozna było bardziej wtulić głowę w futerko, przy okazji inna mimika, bo teraz modelka wygląda jakby trzymała jeża wyciągniętego z lodówki i syczała "aach.. zimne..":mrgreen: btw nie jestem zwolennikiem zbytniego retuszu, ale oczy wypadałoby poprawić:wink:
Hmm... nie znam sie za bardzo - ale to chyba nie sa tipsy ;)... A co do tego ze sa - to troche tak to zaplanowalem - czerwien ust i czerwien tipsow... modelka sie minimalnie poruszyla i troszke paluszkow ucielo... ale i tak uznalem ze jest w miare ok.
To chyba jednak tipsy,,,:smile:Dla mnie fotka przeostrzona ,no ale to subiektywne..Ma fajną atmosferę lat międzywojennych .Pozdrawiam :smile:
ostrzone tylko w DPP - zawsze tak robie ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha - ustawiona sharpness na 6
hmm... powiem tak... kiedyś zmiękczałem skórę... ale kiedy zacząłem wywoływać fotografie w większym rozmiarze - to zobaczyłem, że to jest... plastik... I zmiękczam tylko wtedy - kiedy skóra modelki tego naprawdę wymaga. Uwierzcie mi na słowo - to zdjęcie wywołane w większym formacie wygląda dobrze i naturalnie... nie ma w nim nic z tej "chropowatości" którą widać na monitorze.