Cześć.
Zdjęcia robię 40d, tamronem 28-75 oraz EF 70-200/4. Proszę o komentarze.
1
2
3
4
5
6
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Jak dla mnie to pierwsze chyba trochę za bardzo przepalone. Drugie i trzecie mi się podoba, choć z 3 spróbowałabym dłuższego czasu. Przede wszystkim 4,5 i 6 "lecą" w lewą stronę.
Co do pierwszego to racja, ale jak próbuje coś z tym zrobić to obszar na około drzewa staje się tak ciemny, że nic tam nie widać, np. tego drzewa po lewej stronie. Przy trzecim niestety nie miałem statywu a poręcz na moście była zaokrąglona więc ciężko było uzyskać nieporuszone zdjęcie na krótszym czasie.
Dzięki za odpowiedź.
Jak wyżej. 1 przepalone. Większość fotek jest krzywych. Hmm sam jestem z Warszawy i miejsca które pokazałeś śą nudne moim zdaniem. Ale plus za chęci. Pozdrawiam.
To nie fotki są krzywe. Tam po prostu tak jest. A często nawet bardziej. Od tego krzywego to nawet ulice biorą nazwę. Na przykład Krzywe Koło.
No, no! Witam warszawiaka! Zdjęcia jak na początek nie najgorsze. Ćwicz, a będzie coraz lepiej!
Pzdr!
Krzywe Koło jest gdzie indziej. Moim zdniem foty są takie zwykłe. Nie mówie że zle, chodzi mi o to że miejsca które pokazałeś sa już nudne. Mało ciekawy temat na zdjęcia i trudny temat.
OSTATNIA SERIA ladna:)
zgadzam się, na 2. fajne światło, ale ja bym trochę ucieła z lewej, zeby nie było tak centralnie.. ;)