Jak dla mnie to pierwsze chyba trochę za bardzo przepalone. Drugie i trzecie mi się podoba, choć z 3 spróbowałabym dłuższego czasu. Przede wszystkim 4,5 i 6 "lecą" w lewą stronę.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Co do pierwszego to racja, ale jak próbuje coś z tym zrobić to obszar na około drzewa staje się tak ciemny, że nic tam nie widać, np. tego drzewa po lewej stronie. Przy trzecim niestety nie miałem statywu a poręcz na moście była zaokrąglona więc ciężko było uzyskać nieporuszone zdjęcie na krótszym czasie.
Dzięki za odpowiedź.
Jak wyżej. 1 przepalone. Większość fotek jest krzywych. Hmm sam jestem z Warszawy i miejsca które pokazałeś śą nudne moim zdaniem. Ale plus za chęci. Pozdrawiam.
To nie fotki są krzywe. Tam po prostu tak jest. A często nawet bardziej. Od tego krzywego to nawet ulice biorą nazwę. Na przykład Krzywe Koło.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
No, no! Witam warszawiaka! Zdjęcia jak na początek nie najgorsze. Ćwicz, a będzie coraz lepiej!
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Krzywe Koło jest gdzie indziej. Moim zdniem foty są takie zwykłe. Nie mówie że zle, chodzi mi o to że miejsca które pokazałeś sa już nudne. Mało ciekawy temat na zdjęcia i trudny temat.
OSTATNIA SERIA ladna![]()
zgadzam się, na 2. fajne światło, ale ja bym trochę ucieła z lewej, zeby nie było tak centralnie..![]()