No więc zrobiłem parę fotek na 'andrzejkach u cioci', sami oceńcie co wyszło w warunkach 'polowych' ;p
Mama i córka:
1. 2. 3. 4. 5.
To samo ale inna rodzinka:
6. 7.
I same dziewczyny:
8. 9. 10. 11. 12. 13.
Wersja do druku
No więc zrobiłem parę fotek na 'andrzejkach u cioci', sami oceńcie co wyszło w warunkach 'polowych' ;p
Mama i córka:
1. 2. 3. 4. 5.
To samo ale inna rodzinka:
6. 7.
I same dziewczyny:
8. 9. 10. 11. 12. 13.
jak dla mnie 1-4 tragedia na twarzy......istna lalka przesadzasz z blurem jak dla mnie i to dość bardzo....
5,6 dużo lepiej :)
7 twarz ma troszke nienaturalne kolory
8. niefajnie e tyle pierwszego palny nieostre następne juz lepsze lepiej się patrzy
reszta całkiem nieźle
1-4 strasznie razi obróbka oraz ułożenie ręki, wszyscy Ci tłumaczą a Ty dalej swoje :mrgreen:
reszta tylko do albumu, nie skupiaj się wyłącznie na pierwszym planie, staraj się dostrzegać także to co widać w tle.
Mi ogolnie zadne zdjecie sie nie podoba, wyluzyj z tym blurem...
Skasujcie treść mojego posta, zamknijcie temat ;)
wrzucaj nastepne ;)
I tak zaraz będziecie się śmiać... :( Pierwszy raz w praktyce, wczoraj używałem lampę z odbitym światłem od sufitu, itd. ...
Za płytkie GO używałem do focenia i tyle.
ostatnie zdjęcie strasznie wygładzone, aż drażni, Kontrast między ręką z lekkimi zmarszczakami a twarzą jak pupcia niemowlaka. Kobieta pięka bez względu ile wiosen ma a Ty ją podrasowujesz jak jakiegoś paszteta. Zostaw jak jest. Najbardziej drażnią opisy. Pierwsze co widzę patrząc na zdjecie to Twój podpis. Aż takim picasso nie jesteś żeby walić tym po oczach. Zreszta oni robili to też odrobinę dyskretniej i w sensowniejszych proporcjach.
smiac sie nie ma z czego tutaj :) ale pisza ci, zebys nie uzywal blura a ty dalej swoje :/ zapomnij o tej opcji w PSie na lepsze ci to wyjdzie :) opis tez strasznie drazni i rzuca sie w oczy, co do kadrow sie nie wypowiem niech mowia specjalisci :)
Widzę, że wreszcie przeszedleś z ogolnego wątku o portretach do własnego? To jakiś krok naprzód..:grin: Ze zdjęc to najbardziej podoba mi się.. ee.. yy.. pierwsze z ostatniej serii. Przyjemne, chyba niepozowane:wink: 2 ostatnie niestety na "nie", koledzy wyżej napisali dlaczego:wink:
PS: Numeruj zdjęcia (będzie latwiej sie odnosić) i zdecydowanie nie przesadzaj z blurem.. najlepiej go odłóż na jakiś czas..