1.2.3.
Wersja do druku
1 najlepsze, na 2 kot mówi odpuść, 3 słabo ostre na kocie, ale jak piszesz wszyscy chcą od Ciebie ostrych zdjęć, spoko kocham koty i oglądne z chęcią wszystkie
pozdrawiam
no to dobrze że coś przekazuję niee?
Heh zdjęcia zrobione kompaktem, którego kompletnie nie znam ;) a540
dzięki za komentarze ;) bo w sumie nawet zapomniałam zaprosić do oceniania ;)
A mi sie drugie podoba, jak bys miala miec zaraz ryske na szkle xD Nio moze jak by kot taki zacieniony nie byl, bylo by lepsze
widzę znaczącą poprawę w stosunku do poprzednich zdjęć, ale powiem Ci szczerze że czekam na Twoje bardziej przemyślane zdjęcia, czyli jakieś z pomysłem przewodnim:>
jeju za dużo ode mnie wymagasz na samym początku...
powiedz mi w czym widzisz poprawę? techniczną? Jesli tak to pewnie dlatego, że tamte zdjęcia były skanowane z kliszy a te sa prosto z aparatu. A jesli nie o to chodziło to juz nie wiem o co.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jeju za dużo ode mnie wymagasz na samym początku...
powiedz mi w czym widzisz poprawę? techniczną? Jesli tak to pewnie dlatego, że tamte zdjęcia były skanowane z kliszy a te sa prosto z aparatu. A jesli nie o to chodziło to juz nie wiem o co.
Co to jest myśl przewodnia? W przypadku pojedynczego zdjęcia?
no technicznie lepsze i kadry ciekawsze. wolisz żebym mało wymagał i pisał, że nie potrzebujesz rozwoju w zdjęciach?:P
a tu są 3 zdjęcia a nie jedno:)
ja Ci tu piszę, że jest lepiej i że wierzę, że możesz lepiej a Ty się obrażasz. po prostu chciałbym zobaczyć coś bardziej kreatywnego i wiem, że dasz sobie z tym radę, bo skoro robisz postępy to znaczy że wiesz o co kaman.
a jeżeli chodzi o radę czysto techniczną, to wyostrzaj zdjęcia po zmniejszeniu. czyli jak masz dużą fotę i ją zmniejszysz do rozdziałki pod forum, to w szopie wyostrz ją dodatkowo, bo zmniejszenie fotek, ma to do siebie, że ostrość ginie.
ostrze :D, w programie to widać w przegladarce Adobe to widać ale już w IE nie widać :/
kreatywnego hmm... no próbuję, mam pomysły ale nie do końca mam jak je zrealizować bo jeszcze chyba nie umiem :( a na analogu to trwa troszkę dluzej
podeślę Ci fajną akcję do ostrzenia:)
no czekam na akcję do ostrzenia ;)