Właśnie słyszałem reklame na polsacie o lustrzance sony. I troche jestem zdziwiony. Nowe body ma opcje robienia zdjec z podgladu na wyswietlaczu .. . Dawno wymyslono cos takiego? :|
Wersja do druku
Właśnie słyszałem reklame na polsacie o lustrzance sony. I troche jestem zdziwiony. Nowe body ma opcje robienia zdjec z podgladu na wyswietlaczu .. . Dawno wymyslono cos takiego? :|
no dosyć:P
W 40d i 450d już jest.
Chyba, że sie nie zrozumieliśmy...i miałeś na myśli coś innego
TO nie wiedzialem :P mam 30d. Chodzi mi o to ze podczas robienia zdjecia patrzymy w wyswietlacz.. ;) Moze to nic nowego ale zdziwiliem sie :p chyba musze sie przygladnac nowoscią hehe
Będzie już pewnie z parę lat. Olek był pierwszy. Ale Sony jest najszybszy (AF).
To się nazywa marketing :lol:.
Jedynym udoskonaleniem wprowadzonym przez Sony do LV jest to, że AF działa z normalną prędkością, czyli ostrzy tak samo szybko jak przy patrzeniu przez wizjer, co w starszych wymienionych modelach miało się zgoła inaczej. No i dla tych co lubią LV, to już niekoniecznie tryb zombi, bo A350 ma odchylany wyświetlacz, więc jest łatwiej i wygląda się mniej idiotycznie :mrgreen:
no to nie jest takie głupie "powrót do kominka"
Osobiście odnoszę wrażenie, że lustrzanki stają się idioten-kamerami. Odchylane wyświetlacze, tryb LV, kompatkowe kształty... Niedługo to zamiast wizjera też wsadzą wyświetlacz LCD, jak w hybrydach.