Właśnie słyszałem reklame na polsacie o lustrzance sony. I troche jestem zdziwiony. Nowe body ma opcje robienia zdjec z podgladu na wyswietlaczu .. . Dawno wymyslono cos takiego?![]()
Właśnie słyszałem reklame na polsacie o lustrzance sony. I troche jestem zdziwiony. Nowe body ma opcje robienia zdjec z podgladu na wyswietlaczu .. . Dawno wymyslono cos takiego?![]()
no dosyć:P
W 40d i 450d już jest.
Chyba, że sie nie zrozumieliśmy...i miałeś na myśli coś innego
Pozdrawiam,
Michał
TO nie wiedzialem :P mam 30d. Chodzi mi o to ze podczas robienia zdjecia patrzymy w wyswietlacz..Moze to nic nowego ale zdziwiliem sie
chyba musze sie przygladnac nowoscią hehe
Jedynym udoskonaleniem wprowadzonym przez Sony do LV jest to, że AF działa z normalną prędkością, czyli ostrzy tak samo szybko jak przy patrzeniu przez wizjer, co w starszych wymienionych modelach miało się zgoła inaczej. No i dla tych co lubią LV, to już niekoniecznie tryb zombi, bo A350 ma odchylany wyświetlacz, więc jest łatwiej i wygląda się mniej idiotycznie![]()
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm
Będzie już pewnie z parę lat. Olek był pierwszy. Ale Sony jest najszybszy (AF).
To się nazywa marketing.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
no to nie jest takie głupie "powrót do kominka"
Osobiście odnoszę wrażenie, że lustrzanki stają się idioten-kamerami. Odchylane wyświetlacze, tryb LV, kompatkowe kształty... Niedługo to zamiast wizjera też wsadzą wyświetlacz LCD, jak w hybrydach.