no wlasnie.. czy warto teraz kupowac nowego 350D? czy moze poczekac do premiery rynkowej 450D? tylko pytanie czy wtedy beda jeszcze dostepne nowe 350?
Wersja do druku
no wlasnie.. czy warto teraz kupowac nowego 350D? czy moze poczekac do premiery rynkowej 450D? tylko pytanie czy wtedy beda jeszcze dostepne nowe 350?
a co z 400D?
Według moich obliczeń to 251 złotych ;) a nie 550.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/fil..._0_0_0_0_0_0_0
380 zł mówisz?
Nie kupuje się lustrzanek z gównianym wazonem zamiast obiektywu za ostatnie pieniądze. Kupno body to dopiero 1/10 wydatków związanych z tym sportem. A ty oszczędzasz 380 zł. Nie zrozum mnie źle, nie mówię, że to zabawa dla bogatych ludzi ale obawiam się, że "wytaniająć" możesz poczuć głębokie rozczarowanie po kupnie najtańszego zestawu. Może sie okazać, że fotki z S45 są lepsze.
wiem jakie sa fotki z 300D, 350D i z 400D... moim zdaniem po prostu lepiej kupic 350D a do roznicy pozniej dorzucic wiecej kasy i kupic cos lepszego niz kit, oczywiscie moge od razu kupic full frame z zestawem elek ale ja i tak tego nie wykorzystam.... a fotki z 300D z kitem przy odpowiednim ustawieniu i obrobieniu w kompie sa naprawde ladniejsze niz z S45 (z ktorego swoja droga zdjecia sa bardzo przyzwoite)....
ja nie rozumiem o co chodzi autorowi z czekaniem na 450d? jesli szkoda mu na 400d to nie bedzie szkoda na 450? ....