http://rfoto.com.pl/
Proszę o ocenę zdjęć jak i całej szaty graficznej strony.
Pozdrawiam
Robert
Wersja do druku
http://rfoto.com.pl/
Proszę o ocenę zdjęć jak i całej szaty graficznej strony.
Pozdrawiam
Robert
Ja rozumiem, że na "profesjonalne" strony foto jest jakaś moda b/w (biało-czarna), ale w towarzystwie paskudnej czcionki Times wygląda to wszystko na raczej stronę zakładu pogrzebowego....Zero radości z faktu uwiecznienia chyba jednego z piękniejszych momentów w życiu - tu aż się proszą pastelowe barwy optymizmu i jakaś "milsza" w wyglądzie czcionka.
No i trochę skromności - wszędzie wielkie logo Rfoto, to chyba przerost formy nad treścią. Wystarczy przecież bardziej dyskretny znaczek firmowy w podpisach, tym bardziej że jest już w logo strony. Na razie więc to wszystko razem wzbudza we mnie co najmniej mieszane uczucia i sprawia wrażenie chałtury zrobionej byle jak i na szybko.
Zapewne robiłeś stronę w jakimś edytorze, który ci sam wygenerował kod. Jeśli tak to wyrzuć to stronę i napisz kod własnoręcznie i zgodnie ze standardami. Na szybko, to układ na tabelkach i style css inline. Pozatym to strasznie ponuro i jakoś kiczowato.
P.S. Zmień czcionkę.
Stron w tonacji b/w o tej tematyce jest więcej(wystarczy trochę poszukać w necie)i nie są na pewno stronami zakładów pogrzebowych.Wielkość loga Rfoto ma służyć lepszemu zapamiętaniu potencjalnemu klientowi i nie jest wyrazem braku pokory i dystansu.Proszę jeszcze ocenić zdjęcia,bo to one są najważniejsze a nie widzę słowa na ich temat.
Pozdr.
do mnie wogóle nie trafia efekt z jednym elementem kolorowym, a reszta cz/b - ja na pewno nie dałbym takiego zdjęcia na 1szą stronę.
Prosisz o ocenę szaty graficznej, to masz: masakra, oferujesz wykonanie artystycznej fotografii studyjnej, a na stronie artyzmu zero, no i podstawowy błąd: promujesz wielkie logo, a ono na górze strony jest pisane inną czcionką niż na dole. Totalna amatorszczyzna. Zmykam popatrzeć na zdjęcia :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorki, ale jak wlazłem do galerii, to mi się DOS przypomniał :)
Info dla młodzieży: DOS to taki system operacyjny z czasów przed windowsami, kiedy HD miał standardowo 40 MB.
Z zakładem pogrzebowym ta strona ma jednak coś wspólnego: wyrazy współczucia dla klientów...
... i komputery miały 32mb ramu ;)
Z całym szacunkiem P.Adamie,ale Twoja galeria jest bardzo szablonowa i przygotowanie jej zapewne nie wymagało wiele pracy;-) Tego typu jest mnóstwo w necie:D
Nie pamiętam dokładnie, ale RAM, to wtedy był raczej wyrażany w kB :)