Witam
prosze o male porady :) lub linki do ciekawych galerii slubnych...
ale moze od poczatku :)
znajomi poprosili mnie zeby porobic im zdjecia na slubie. na moje uwagi ze nie czuje sie mocny w tym temacie. ze to nie jest moj "profil" skwitowali ze im chodzi o mila pamietke a nie jakies nie wiadomo co ze wlasnie wola takie przyjacielskie foteczki, ze przecie znaja moje zdjecia z roznych imprezek i im sie podobaja i wlasnie takie chca a nie jakies takie zimne od fotografa.
po kilku namowach uleglem.. ale znam swoje sily... i mimo wszystko chcial bym zeby to nie bylo tylko takie popstrykanie.. chce zeby byla to jakas fajniejsza pamiatka nizli zdjecia pstrykane bez pomyslu.
szukam wiec doswiadczonych jakiejs pomocy ;) wskazowek.. by dac parze przyjaciol jak najwiecej milego wspominania.
w temacie nie jestem calkowicie zielony. robilem zdjecia na kilku /komuniach, slubach ale zawsze bylo to jako dodatek do fotografa ot takie dodatkowe przyjacielskie foteczki.
a teraz mam nie byc dodatkiem tylko glownym focacym.
wiec rady "starszych" i bardziej doswiadczonych bardziej mi sie przydadza... :)
pozdrawiam serdecznie
Michal
ps. wiem ze jest wiele watkow na forum na ten temat i wlasnie je przegladam :) ale czasem wychodzi komus cos nowego czego tam nie bylo i bylo by milo jak by cos poradzil :)
sprzet focacy :) Canon 30D + zapas 300D
sprzet focacy szklacy :) c85 f1,8 - t28-75f2,8 - t17-35f2,8-4 - t90f2,8 macro - c70-200f4 - c100-400f4,5-56
sprzet focacy swiecacy :) Sigma EF500 Super DG, Delta macro ring :)
wiec czego uzywac jest :)