Witam
prosze o male poradylub linki do ciekawych galerii slubnych...
ale moze od poczatku
znajomi poprosili mnie zeby porobic im zdjecia na slubie. na moje uwagi ze nie czuje sie mocny w tym temacie. ze to nie jest moj "profil" skwitowali ze im chodzi o mila pamietke a nie jakies nie wiadomo co ze wlasnie wola takie przyjacielskie foteczki, ze przecie znaja moje zdjecia z roznych imprezek i im sie podobaja i wlasnie takie chca a nie jakies takie zimne od fotografa.
po kilku namowach uleglem.. ale znam swoje sily... i mimo wszystko chcial bym zeby to nie bylo tylko takie popstrykanie.. chce zeby byla to jakas fajniejsza pamiatka nizli zdjecia pstrykane bez pomyslu.
szukam wiec doswiadczonych jakiejs pomocywskazowek.. by dac parze przyjaciol jak najwiecej milego wspominania.
w temacie nie jestem calkowicie zielony. robilem zdjecia na kilku /komuniach, slubach ale zawsze bylo to jako dodatek do fotografa ot takie dodatkowe przyjacielskie foteczki.
a teraz mam nie byc dodatkiem tylko glownym focacym.
wiec rady "starszych" i bardziej doswiadczonych bardziej mi sie przydadza...
pozdrawiam serdecznie
Michal
ps. wiem ze jest wiele watkow na forum na ten temat i wlasnie je przegladamale czasem wychodzi komus cos nowego czego tam nie bylo i bylo by milo jak by cos poradzil
sprzet focacyCanon 30D + zapas 300D
sprzet focacy szklacyc85 f1,8 - t28-75f2,8 - t17-35f2,8-4 - t90f2,8 macro - c70-200f4 - c100-400f4,5-56
sprzet focacy swiecacySigma EF500 Super DG, Delta macro ring
![]()
wiec czego uzywac jest![]()