Witajcie,
Poleccie prosze jakas dobra pozycje w tematyce portretow - nie do nauki, lecz ot po prostu do podziwiania.
Przeznaczenie: prezent
Cena: no sami wiecie....:rolleyes:
Dzieki!
Wersja do druku
Witajcie,
Poleccie prosze jakas dobra pozycje w tematyce portretow - nie do nauki, lecz ot po prostu do podziwiania.
Przeznaczenie: prezent
Cena: no sami wiecie....:rolleyes:
Dzieki!
Krzysztof Gierałtowski "Portrety". Nie wiem jak z dostępnością, ale album niedrogi i wart polecenia.
uff dzieki za odpowiedz:) juz nabieralem przeswiadczenia, ze tu nikt albumow nie oglada;)
rysiaczek, zmiłuj się, a cóż u nas mozna oglądać, skoro nic nie ma? :-(
jak sobie pojedziesz do Londynu i wejdziesz do Waterstone's, Foyle's, Hatchard's, Tate Modern czy do dwustu pięćdziesięciu sześciu innych miejsc, to kiedy przyssiesz się do regałów z albumami fotograficznymi, to i przez trzy dni Cię nie oderwą, choćby i wołami ;-)
tymczasem u nas możesz szukać długo i namiętnie...
W polsce też można fajne rzeczy dorwać.
np: w galerii gudzowatego, w poznańskim Bookarest w browarze.
W krakowie macie chybą tą księgarnie f5...
a z albumów też polecam gierałtowskiego - tylko on jest czarnobiały i dość "specyficzny".
Ja mam takie fajne "portraits" Steve McCurry - portrety w stylu NG.
ooo widzisz! cudze chwalicie... nie skojarzylem tej f5:) Dzieki adamek!
Moze bede tam mogl spojrzec na Gieraltowskiego, McCurry tez zapowiada sie obiecujaca...
Popoludniu wycieczka:)
Ja Gierałtowskiego kupiłem kiedyś we Wrocku w taniej księgarni, podobnie zresztą jak Horowitza i parę innych ciekawych pozycji za naprawdę niewielkie pieniądze.
W Poznaniu w Arsenale można dostać fajne albumy.
Ja też gierałtowskiego kupiłem taniutko (właśnie tam) --> był taniej niż na allegro.
;)
Będę nudny, ale chyba Richard Avedon naprodukował kilka dobrych portretów ;) Polecam "In The American West", "Evidence" czy "Woman in the Mirror". Drogie, ale warto - klasyka.