Witajcie,
Poleccie prosze jakas dobra pozycje w tematyce portretow - nie do nauki, lecz ot po prostu do podziwiania.
Przeznaczenie: prezent
Cena: no sami wiecie....:rolleyes:
Dzieki!
Witajcie,
Poleccie prosze jakas dobra pozycje w tematyce portretow - nie do nauki, lecz ot po prostu do podziwiania.
Przeznaczenie: prezent
Cena: no sami wiecie....:rolleyes:
Dzieki!
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Krzysztof Gierałtowski "Portrety". Nie wiem jak z dostępnością, ale album niedrogi i wart polecenia.
uff dzieki za odpowiedzjuz nabieralem przeswiadczenia, ze tu nikt albumow nie oglada
![]()
rysiaczek, zmiłuj się, a cóż u nas mozna oglądać, skoro nic nie ma? :-(
jak sobie pojedziesz do Londynu i wejdziesz do Waterstone's, Foyle's, Hatchard's, Tate Modern czy do dwustu pięćdziesięciu sześciu innych miejsc, to kiedy przyssiesz się do regałów z albumami fotograficznymi, to i przez trzy dni Cię nie oderwą, choćby i wołami ;-)
tymczasem u nas możesz szukać długo i namiętnie...
W polsce też można fajne rzeczy dorwać.
np: w galerii gudzowatego, w poznańskim Bookarest w browarze.
W krakowie macie chybą tą księgarnie f5...
a z albumów też polecam gierałtowskiego - tylko on jest czarnobiały i dość "specyficzny".
Ja mam takie fajne "portraits" Steve McCurry - portrety w stylu NG.
ooo widzisz! cudze chwalicie... nie skojarzylem tej f5Dzieki adamek!
Moze bede tam mogl spojrzec na Gieraltowskiego, McCurry tez zapowiada sie obiecujaca...
Popoludniu wycieczka![]()
Ja Gierałtowskiego kupiłem kiedyś we Wrocku w taniej księgarni, podobnie zresztą jak Horowitza i parę innych ciekawych pozycji za naprawdę niewielkie pieniądze.
Będę nudny, ale chyba Richard Avedon naprodukował kilka dobrych portretówPolecam "In The American West", "Evidence" czy "Woman in the Mirror". Drogie, ale warto - klasyka.