-
Unidentified Image
Witam. Po zrobieniu zdjęcia i oglądnięciu na podglądzie wszystko było OK, po pewnym czasie zamiast zdjęcia pojawił się w aparacie taki komunikat - Unidentified Image. Używam karty Kingston CF od kilku lat i nigdy takiego komunikatu nie miałem. Czyżby nadszedł kres mojej karty?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodam że zdjęcia zgrałem do komputera i wszystkie były, a potem pojawił się w aparacie ten komunikat
-
tez na Kingstonie mi się tak zrobiło, ale tylko z 3 razy - najprawdopodobniej dlatego że w tym samym czasie bateria zdążyła paść i nie zapisało całej foty.
-
To tym bardziej jestem zdziwiony bo moje baterie były na full
-
A macie jakiś pomysł czemu nie chce 350d wydrukować fotki wrzuconej na karte po małym PSuci? Poprostu- cannot print. Pliki bezpośrednio z matrycy się drukują, wrzucone z komputera nie. Wcześniej miałem Unidentified image, ale odpowiednie nazwanie plików chyba pomogło. Oczywiście Zapisuję w JPG.
-
jak zmienisz nazwe to nawet ich nie wyświetla po poPSuciu niestety są one jakos inaczej zapisane (moze kadrowałeś) i dlatego moze wyswietlać unidentifed
jeśli poprawnie wyświetla zdjecie i mozna powiekszac to może coś z kompresja lub ilościa dpi namieszałeś??
czyste zdjecie drukuje bo jest ono "oryginalne" a popsute to tak jakby"podruba" i coś moze nie współgrać. a niemozesz z kompa drukowac lub z penka?