Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Unidentified Image

Dopiero zaczyna Awatar GRZECHU
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie Unidentified Image

Witam. Po zrobieniu zdjęcia i oglądnięciu na podglądzie wszystko było OK, po pewnym czasie zamiast zdjęcia pojawił się w aparacie taki komunikat - Unidentified Image. Używam karty Kingston CF od kilku lat i nigdy takiego komunikatu nie miałem. Czyżby nadszedł kres mojej karty?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam że zdjęcia zgrałem do komputera i wszystkie były, a potem pojawił się w aparacie ten komunikat
    Ostatnio edytowane przez GRZECHU ; 19-04-2007 o 17:16 Powód: Automerged Doublepost
    50D; 17-50 2.8; 50 1.8; 70-200 4 IS L; Speedlite 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

tez na Kingstonie mi się tak zrobiło, ale tylko z 3 razy - najprawdopodobniej dlatego że w tym samym czasie bateria zdążyła paść i nie zapisało całej foty.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Dopiero zaczyna Awatar GRZECHU
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

To tym bardziej jestem zdziwiony bo moje baterie były na full
    50D; 17-50 2.8; 50 1.8; 70-200 4 IS L; Speedlite 580EX II

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A macie jakiś pomysł czemu nie chce 350d wydrukować fotki wrzuconej na karte po małym PSuci? Poprostu- cannot print. Pliki bezpośrednio z matrycy się drukują, wrzucone z komputera nie. Wcześniej miałem Unidentified image, ale odpowiednie nazwanie plików chyba pomogło. Oczywiście Zapisuję w JPG.

Domyślnie

jak zmienisz nazwe to nawet ich nie wyświetla po poPSuciu niestety są one jakos inaczej zapisane (moze kadrowałeś) i dlatego moze wyswietlać unidentifed
    jeśli poprawnie wyświetla zdjecie i mozna powiekszac to może coś z kompresja lub ilościa dpi namieszałeś??
    czyste zdjecie drukuje bo jest ono "oryginalne" a popsute to tak jakby"podruba" i coś moze nie współgrać. a niemozesz z kompa drukowac lub z penka?
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Uprawnienia umieszczania postów