a to moja nowa galeria (pierwsza)
ponizej (poprawilem)
Wersja do druku
a to moja nowa galeria (pierwsza)
ponizej (poprawilem)
moje pierwsze foty psute.... i pierwsze robione po dlugiej przerwie od fotgrafii. myslalem, ze jak zaczne prace to bede miec wiecej czasu, a tu..... mam szanse zlapac tylko zachodzace slonce :(
fotki pochodza z czerwionki na slasku.
ciekawy jestem waszych opinii.mam nadzieje ze nie przeostrzylem bo mam mydlany monitor
trudno odnieść siędo wszystkich zapodaj lnki albo wrzuć tu te które uważasz za najlepsze i zmień galerię bo w tej do której podałeś link źle się ogląda zdjęcia (kolory otoczenia, podpisy jeszcze trochę a były by większe od fotek no i przy tej wielkości fotek trudno cokolwiek ocenić)
Pomysły ciekawe i kolorystyka b&w, ale trochę dużo tych zdjęć i niektóre zdecydowanie odstają. Może mała selekcja i podział na grupy tematyczne.
thx za dobre slowo. postaram sie zarejestrowac na jakies innej galerii, nie flash. ale to dopiero po nowym roku bo teraz jade na ostatni urlop studenta-stazysty (czyt darmowego pracownika przez pol roku)
wszytkiego dobrego na swieta... duuuzo jedzonka i sniegu
a tu swit w mojej aptece
I am hot
foty wykonane pentaconem 50mm mc (ustawianie ostrosci na matowce 350d jeszcze sprawia mi problemy)
posprzatalem dekka i zobaczmy co mi z tego wyszlo :) prosze o ocene
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
A TERAZ Z ZUPELNIE INNNEJ BECZKI
11)
12)
od 1-10 kit-owe szklo. po swietach dostane w swoje lapki 85-300mm Canona to postaram sie poprawic kilka ujec. Chcialbym dorwac jeszcze raz robotnika. Chyba zabiore ze soba stolek, bo tam jest wysoka brama.... a ja ledwo odroslem od ziemi ;) czasem brakuje monitorka, bo trzymalem aparat nad glowa i pstrykalem na czuja :)
dodam jeszcze tylko portreciki ;)
13 )
14 )
mam nadzieje ze nie za duzo...
17 ) boski browarek - tutaj mi czegos brakuje, chyba troche za jasno i za maly kontrast, nie umiem sobie poradzic z tym foto
18) a babia zawsze schowana - tez prosze o sugestie.... cos mi nie pasuje
witam
moj pierwszy slub - to nie takie proste na jak sie wydaje