a to moja nowa galeria (pierwsza)
ponizej (poprawilem)
a to moja nowa galeria (pierwsza)
ponizej (poprawilem)
Ostatnio edytowane przez adam1004a ; 17-12-2006 o 11:24
moje pierwsze foty psute.... i pierwsze robione po dlugiej przerwie od fotgrafii. myslalem, ze jak zaczne prace to bede miec wiecej czasu, a tu..... mam szanse zlapac tylko zachodzace slonce
fotki pochodza z czerwionki na slasku.
ciekawy jestem waszych opinii.mam nadzieje ze nie przeostrzylem bo mam mydlany monitor
trudno odnieść siędo wszystkich zapodaj lnki albo wrzuć tu te które uważasz za najlepsze i zmień galerię bo w tej do której podałeś link źle się ogląda zdjęcia (kolory otoczenia, podpisy jeszcze trochę a były by większe od fotek no i przy tej wielkości fotek trudno cokolwiek ocenić)
Pomysły ciekawe i kolorystyka b&w, ale trochę dużo tych zdjęć i niektóre zdecydowanie odstają. Może mała selekcja i podział na grupy tematyczne.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
thx za dobre slowo. postaram sie zarejestrowac na jakies innej galerii, nie flash. ale to dopiero po nowym roku bo teraz jade na ostatni urlop studenta-stazysty (czyt darmowego pracownika przez pol roku)
od 1-10 kit-owe szklo. po swietach dostane w swoje lapki 85-300mm Canona to postaram sie poprawic kilka ujec. Chcialbym dorwac jeszcze raz robotnika. Chyba zabiore ze soba stolek, bo tam jest wysoka brama.... a ja ledwo odroslem od ziemiczasem brakuje monitorka, bo trzymalem aparat nad glowa i pstrykalem na czuja
dodam jeszcze tylko portreciki
13 )
14 )
mam nadzieje ze nie za duzo...
17 ) boski browarek - tutaj mi czegos brakuje, chyba troche za jasno i za maly kontrast, nie umiem sobie poradzic z tym foto
Ostatnio edytowane przez adam1004a ; 01-08-2007 o 21:59
18) a babia zawsze schowana - tez prosze o sugestie.... cos mi nie pasuje