-
[PiotrekB] Moje miasto
-
Mi się nie podobają... IMHO w Twoich zdjęciach brakuje tego `czegos` co zwraca uwagę... ale mysle ze to jest kwestia umiejętności a te przychodzą z czasem... powodzenia życzę ;)
-
poza tym na jednej fotce widać Twój cień...eeee
-
Robiłeś analogiem czy cyfrą? Te zdjęcia trochę wyglądają tak jakbyś bał się wyciągnąć aparat, podejść bliżej do ludzie. Facet z gołąbkami, gdyby podejść bliżej, żeby tych słupków nie było, troszkę ciekawe ujęcie wymyśleć, itd. Ode mnie tyle;)
-
Analogiem. Bliżej podejść sie nie dało bo gołębie się płoszyły ;/
-
Płoszyły się?? ;) a co powiesz na to zdjecie ;) zrobione przy ogniskowej 55 mm...
-
Byłem w czerwonej kurtce, prawdopodobnie to też miało wpływ ;)
Proca: Nie widać zdjęcia.
-
-
Mewy to kozaki i sie nie boją;D Tym bardziej nad morzem;)
-
Zdjecia sa slabe niestety ... nic w nich charakterystycznego nie ma przez co nie wiadomo na co patrzec. Do tego masa bledow technicznych: cien fotografujacego, nienaturalne kolory wynikajace badz z obrobki badz nieudolnego skanowania, krzywe kadry. Gdyby te zdjecia mialy jakis temat to jeszcze te bledy daloby sie przebolec ale tutaj nie ma zadnego pomyslu ... ot pstryki w czasie spaceru.
Naprawde sadzisz ze warto pokazac braci boardowej zambrowski basen ?
Ja mysle ze sa tu dwie przynajmniej osoby ktore chetnie zobaczylyby jakies ciekawe ujecie neogotyckiego kosciola św. Trójcy albo tę bardzo fajną drewnianą kapliczkę z XVIII wieku. Nie wiem czy istnieja jeszcze te Wasze koszary ale architektonicznie sa one duzo ciekawsze niz wspolczesny basen i napewno zasluguja na jedno chociaz ujecie.