Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [PiotrekB] Moje miasto

Domyślnie

Mi się nie podobają... IMHO w Twoich zdjęciach brakuje tego `czegos` co zwraca uwagę... ale mysle ze to jest kwestia umiejętności a te przychodzą z czasem... powodzenia życzę
    Ostatnio edytowane przez Proca ; 09-12-2006 o 18:58
    pozdrawiam, Proca

Canon 40D + Sigma 17-70 DC Macro+ Sigma 70-200 HSM + Canon 50 1.8 + Speedline 430 EX II + filtry i dużooo zapału ;D

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

poza tym na jednej fotce widać Twój cień...eeee
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Robiłeś analogiem czy cyfrą? Te zdjęcia trochę wyglądają tak jakbyś bał się wyciągnąć aparat, podejść bliżej do ludzie. Facet z gołąbkami, gdyby podejść bliżej, żeby tych słupków nie było, troszkę ciekawe ujęcie wymyśleć, itd. Ode mnie tyle
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

PiotrekB
    Guest

Domyślnie

Analogiem. Bliżej podejść sie nie dało bo gołębie się płoszyły ;/

Domyślnie

Płoszyły się?? a co powiesz na to zdjecie zrobione przy ogniskowej 55 mm...

Ostatnio edytowane przez Proca ; 09-12-2006 o 19:30
    pozdrawiam, Proca

Canon 40D + Sigma 17-70 DC Macro+ Sigma 70-200 HSM + Canon 50 1.8 + Speedline 430 EX II + filtry i dużooo zapału ;D

PiotrekB
    Guest

Domyślnie

Byłem w czerwonej kurtce, prawdopodobnie to też miało wpływ
    Proca: Nie widać zdjęcia.

Domyślnie

juz widac ;]
    pozdrawiam, Proca

PiotrekB
    Guest

Domyślnie

Mewy to kozaki i sie nie boją;D Tym bardziej nad morzem

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zdjecia sa slabe niestety ... nic w nich charakterystycznego nie ma przez co nie wiadomo na co patrzec. Do tego masa bledow technicznych: cien fotografujacego, nienaturalne kolory wynikajace badz z obrobki badz nieudolnego skanowania, krzywe kadry. Gdyby te zdjecia mialy jakis temat to jeszcze te bledy daloby sie przebolec ale tutaj nie ma zadnego pomyslu ... ot pstryki w czasie spaceru.
    Naprawde sadzisz ze warto pokazac braci boardowej zambrowski basen ?

Ja mysle ze sa tu dwie przynajmniej osoby ktore chetnie zobaczylyby jakies ciekawe ujecie neogotyckiego kosciola św. Trójcy albo tę bardzo fajną drewnianą kapliczkę z XVIII wieku. Nie wiem czy istnieja jeszcze te Wasze koszary ale architektonicznie sa one duzo ciekawsze niz wspolczesny basen i napewno zasluguja na jedno chociaz ujecie.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów