Trochę czasu od premiery minęło i już chyba można coś powiedzieć nt. sprzedaży. Ktoś to kupuje czy już wszyscy o tym cudzie techniki zapomnieli?
Wersja do druku
Trochę czasu od premiery minęło i już chyba można coś powiedzieć nt. sprzedaży. Ktoś to kupuje czy już wszyscy o tym cudzie techniki zapomnieli?
Ja tylko widuję alfę praktycznie we wszystkich możliwych sklepach foto. Ze statystyk wynika, że po ukazaniu się 400D sprzedaż gwałtownie spadła.
mam znajoma pracujaca w sklepie ze sprzetem foto, mowi ze do Alphy dodaja analogowe lustro minolty gratis zeby ktokolwiek toto wzial :mrgreen: a ze sie grzeje to juz chyba legenda jest :)
Nie legenda tylko jeden taki z canon-board potestowal i sie przegrzalo ;)
Potem to ladnie sfocil aby sie bylo z czego posmiac :mrgreen:
Kuchatek ale to nie jest jedyny taki przypadek, mysle ze w tysiacach sklepow sklepow miliony sprzedawcow sie z tego smieja robiac temu fotki, mojej znajomej tez sie przegrzala :mrgreen:
Kuchatek, a o czzm piszesz, jeđli mona wiedzieć?
NIe było mnie na forum, a zaciekawiłeś mnie.
Było sobie zdjęcie Alfy z pięknym napisem "Aparat przegrzany, pozwól mu ostygnąć". Zawsze jak ktoś pyta o Alfę mówię: "przegrzewa się".
o wlasnie taka fotke :mrgreen:
Czyli to jest rzeczywista sytuacja ?? Ja myślałem że poprostu ktoś wgrał taki obrazek na kartę i go odtworzył na LCD. Ale jaja :-D
Oj panowie nie narzekajcie. Pewnie ktoś nim akty robił i się maszyna za bardzo podkręciła widoczkami :mrgreen: :lol: