Trochę czasu od premiery minęło i już chyba można coś powiedzieć nt. sprzedaży. Ktoś to kupuje czy już wszyscy o tym cudzie techniki zapomnieli?
Trochę czasu od premiery minęło i już chyba można coś powiedzieć nt. sprzedaży. Ktoś to kupuje czy już wszyscy o tym cudzie techniki zapomnieli?
Ja tylko widuję alfę praktycznie we wszystkich możliwych sklepach foto. Ze statystyk wynika, że po ukazaniu się 400D sprzedaż gwałtownie spadła.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mam znajoma pracujaca w sklepie ze sprzetem foto, mowi ze do Alphy dodaja analogowe lustro minolty gratis zeby ktokolwiek toto wziala ze sie grzeje to juz chyba legenda jest
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Nie legenda tylko jeden taki z canon-board potestowal i sie przegrzalo
Potem to ladnie sfocil aby sie bylo z czego posmiac![]()
...
Kuchatek ale to nie jest jedyny taki przypadek, mysle ze w tysiacach sklepow sklepow miliony sprzedawcow sie z tego smieja robiac temu fotki, mojej znajomej tez sie przegrzala![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Kuchatek, a o czzm piszesz, jeđli mona wiedzieć?
NIe było mnie na forum, a zaciekawiłeś mnie.
Było sobie zdjęcie Alfy z pięknym napisem "Aparat przegrzany, pozwól mu ostygnąć". Zawsze jak ktoś pyta o Alfę mówię: "przegrzewa się".
puszka, szkieŁko i błyskotka
o wlasnie taka fotke
Czyli to jest rzeczywista sytuacja ?? Ja myślałem że poprostu ktoś wgrał taki obrazek na kartę i go odtworzył na LCD. Ale jaja :-D
Oj panowie nie narzekajcie. Pewnie ktoś nim akty robił i się maszyna za bardzo podkręciła widoczkami![]()
![]()
FOTOINKWIZYTOR