Witam! mam zamiar zakupic to przydatne urzadzonko i chccialem sie dowiedziec jakiej firmy i jaki model najlepiej. Wiec zwracam sie z prosba do was. Podawajcie jakie macie nagrywarki i czy jestescie z nich zadowoleni czy nie. Z gory dzieki.
Wersja do druku
Witam! mam zamiar zakupic to przydatne urzadzonko i chccialem sie dowiedziec jakiej firmy i jaki model najlepiej. Wiec zwracam sie z prosba do was. Podawajcie jakie macie nagrywarki i czy jestescie z nich zadowoleni czy nie. Z gory dzieki.
odradzam zewnetrzna LG gsa 2164 d, pierwszy egzemplarz byl uszkodzony, wymienili mi na nowy, ale i ten nagrywa 3 plyty na 5, odradzam tez zewnetrzne na usb, jesli ma byc wewnetrzna to LG sa ok, mialem nagrywarke cd i popsula tylko 1 plytke w ciagu 3 lat, teraz mam LG dvd i tez jest ok
Ja mogę polecić NEC ND4571A - za cenę 160zł (choć może i taniej) dostaniesz niezły sprzęt. Mam ją w domu już 6 miesięcy. Żadnych problemów.
Zresztą zerknij na http://www.cdrinfo.pl/artykuly//rece...571a/index.php - tam jest sporo informacji. :-)
od zawsze miałem toshiby (cd, cdrw, dvdrw) i nigdy nie miałem problemów.
plextory są fajne
Plextor po raz drugi.
Od kiedyś do niedawna napędy TEAC. Aktualnie LITEon.
Zawsze miałem LG, teraz NEC. W międzyczasie Liteon, ale rozwalił mi płytkę i przestał działać :D
Obecnie użytkuję dwa napędy: LITE-ON SHM-165P6S oraz LITE-ON SOHW-1673S.
Do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów - wypalają wszystko, szajs po 0,40 pln za płytkę z marketu też.
Nawet płytki chodnikowe :wink:
Liteon - jak na razie (1,5 roku) zero problemów