Witam.
Chcialabym kupic jakas cyfrowke, do celow firmowych (coby ladnie eksponowac towar w sieci) i moze od czasu do czasu do celow imprezowych. Dla siebie wybralam juz lustrzanke ;) Jednak ta inwestycja musi poczekac...
Co proponujecie?
Wersja do druku
Witam.
Chcialabym kupic jakas cyfrowke, do celow firmowych (coby ladnie eksponowac towar w sieci) i moze od czasu do czasu do celow imprezowych. Dla siebie wybralam juz lustrzanke ;) Jednak ta inwestycja musi poczekac...
Co proponujecie?
jesli kompakt, to proponuje serie ixusow, mialem do czynienia z ta maszynka i polecam, nie tylko za jakosc matrycy (obraz przyjemny w odbiorze) ale tez intuicjyne menu oraz co niebagatelne za metalowa obudowe, solidna, a wiadomo, ze w firmie o to chodzi, pzdr
Odpowiem Ci słowami z p.r.f, ale zupełnie szczerze i poważnie: Zatrudnij zawodowca.
zawodowiec to ja ;)
no wlasnie o ixusach myslalam... z tym, ze nie wiem czy nie wolalabym czegos jeszcze tanszego... /zeby szybciej moc nabyc sprzecik dla mnie :)/
Fuji S5600?
800zł
świetna maszynka
fajna propozycja, czemu nie. z tym, ze nawet na allegro nie udalo mi sie znalezc tego sprzetu w tej cenie...
Łatwiej by było coś doradzić jakbyś przedstawiła budżet na to cudo :D.
chodzi o to zeby bylo dobrze i taaaanio /czyli jak zawsze ;)/
dobry sprzet bedzie pozniej...
teraz moze... hm, jeszcze mniej... /niz 800/
/boje sie tylko ze jak drastycznie zejde z cena to nabede straszny badziew/