5D Mark III - Nowy - Gdzie Kupić?
Witam, Jako że trochę czasu już minęło od momentu w którym zaopatrywałem się w cały sprzęt, a mój ulubiony stacjonarny sklep przestał już istnieć, kieruję zapytanie do forumowiczów jaki sprawdzony sklep internetowy polecacie do zakupu 5D Mark III ? Drobnicę kupuję zawsze przez Allegro, szkła ostatnie od Cichego, kierunek zakupu body chciałbym aby ktoś polecił.
Masa w necie, sklepów, sklepików ceny od 9.000 do 12.000 skąd taki rozstrzał :confused:
Dziękuje
Odp: 5D Mark III - Nowy - Gdzie Kupić?
Nowe kupisz (mówię o legalnym zakupie na paragon lub fakturę Vat) za 9700 w górę. Te tańśze to jest import z Azji, warto o to pytać. Z polskiej (europejskiej) dystrybucji od ok. 10400 w górę.
Jakby co mam na sprzedanie z małym przebiegiem i wizualnie ideał, jeszcze na gwarancji ;)
Odp: 5D Mark III - Nowy - Gdzie Kupić?
Cytat:
Zamieszczone przez
Balcer
Witam, Jako że trochę czasu już minęło od momentu w którym zaopatrywałem się w cały sprzęt, a mój ulubiony stacjonarny sklep przestał już istnieć, kieruję zapytanie do forumowiczów jaki sprawdzony sklep internetowy polecacie do zakupu 5D Mark III ? Drobnicę kupuję zawsze przez Allegro, szkła ostatnie od Cichego, kierunek zakupu body chciałbym aby ktoś polecił.
Masa w necie, sklepów, sklepików ceny od 9.000 do 12.000 skąd taki rozstrzał :confused:
Dziękuje
Kupuj tam, gdzie ci pasuje, sprawdź warunki gwarancji, opinie sklepu