[Londyn] plener albo pub?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • borkomar
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1083

Zamieszczone przez vasco
    Borkomar - na 100% trzeba sie styknac i pofocic razem. Umowimy sie przed samym twoim przyjazdem.

Lisciu, mor_feusz - my mozemy juz nawet w ten weekend, moze piatek albo sobota?
    Na forum nikona znalazlem dwoch nastepnych chetnych, bylismy nawet razem na Canary Warf kilka tygodni temu, wiec zbiera sie juz nas spora grupa zapalencow
    Tak trzymac
    Fajnie - dziś pewnie będę kupował bilety.
    Bardzo chętnie się spotkam również - doświadczeń nigdy za wiele.
    5D +

Komentarz

• mor_feusz
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1370

jestem w trakcie przeprowadzki (czyszczenie, sprzatanie, meblowanie) roboty w pip. w ten weeken nie dam rady. W przyszly tydz spadam ho hiszpani tak wiec po 20 - nie dam rady wczesniej (Canary Wharf - fajnie - szczegolnie noca)

Zawsze mozna zaczac innaczej - panorame Londka z RP i to noca. Za dnia mam - ale bylo niezle swiatlo i bez polara lipa wyszla - noca fajnie by bylo zaczac od panoramy - potem w meterko- Tower hill - doki- LondBrid - LonEye - i inne ) to moja propozyja - dawajcie inne

Piszczcie na PRV postarm sie.

Edit. ZONKA chetnie sie dolaczy (mam jeszxcze NIKONa Coolpixa 3100 - stara malpka)
      Ostatnio edytowany przez mor_feusz; 5033.

Komentarz

• Kreon
        Bywalec
        • 2006
        • 122

Sam po raz któryś udałbym sie do Londynu, na siakiegos pinta, plener czy coś...

Komentarz

• borkomar
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1083

Mam bilety w Łapie więc potwierdzam mój pobyt w Londynie od 25 kwietnia w nocy do 02 maja popołudnie - tak więc od 26.04 do 01.05 jest dyspozycyjny i można by w tych dniach zorganizować jakiś całodniowy wypad na focenie.
          Będąc na miejscu powinienem mieć jakąś lokalną kartę prepaid voda. - przez co będzie taniej i łatwiej sie złapać.
          5D +

Komentarz

• vasco
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 39

Borkomar
            Jezeli calodniowy wypad to tylko sobota albo niedziela (28/29 kwietnia), np trasa mor_feusza, w pozostale dni to wieczorami, np. nocna panorama londynu.

Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.

Mor_feusz - nie doczytalem wczesniej ze masz przeprowadzke, ale to nic, zlapiemy sie po 20-tym
            Pozdrawiam!

Daniel

Komentarz

• borkomar
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1083

Jeśli zrobimy jednodniówkę to i nocne załapiemy - jesteście pewnie bardziej zorientowani gdzie można coś ustrzelić fajnego ode mnie.
              Inne dni chce dla narzeczonej zarezerwować i nieco pozwiedzać.
              Nie byłem jeszcze w Kewgardens - a chyba warto.
              No i trzeba pójść jakieś muzea oglądnąć - byłem ale doś dawno i mam kiepskie foty.
              Jak macie chwilkę to możecie zasugerować ciekawe miejsca - być może w nich nie byłem i wtedy skorzystam.
              Będę sobie bliżej wyjazdu robił plan pobytu - gdzie co i kiedy wtedy będę wsio uwzględniał.
              Czekam na info jak coś - może być PM.
              5D +

Komentarz

• Kreon
                Bywalec
                • 2006
                • 122

Zamieszczone przez vasco
                Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.
                Nie omieszkam, dzieki. Najpierw przed wyjazdem odpowiednio wczesniej dam znac na priva.

wiec, cul8er

Komentarz

• vasco
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 39

Jakby ktos mialby ochote wybrac sie gdzies w ten weekend to niech da mi znac na priva
                  Pozdrawiam!

Daniel

Komentarz

• borkomar
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1083

Zamieszczone przez vasco
                    Jakby ktos mialby ochote wybrac sie gdzies w ten weekend to niech da mi znac na priva
                    No jeśli w Londku jest taka pogoda jak u mnie to nie dziwie sie,że w plener chcesz iść;-)

Wiecie coś może o jakiś ciekawych Eventach w okresie w którym będę

Hehe jak Panowie analizujecie już pogodę kwietniowo - majową w Londynie
                    Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.
                    5D +

Komentarz

• lisciu
                      • 2005
                      • 9

hej
                      a wiec w ta sobote ide do studia ale w niedziele jestem wolny i chetny na jakis plener plus pub pozniej jesli ktos chetny to odezwijcie sie na gg.7087654 lub msn [email protected]
                      oprocz mnie napewno beda chetne jeszcze 2 osoby jak mowilem wczesniej ten tydzien zapowiada swietnie!
                      Był sobie raz pewien świat- wytwór czegoś mi nieznanego, liczył miliony lat
                      Był sobie raz pewien świat- planeta wśród komet i gwiazd budująca wszechświat
                      Był sobie raz pewien świat- zaszyfrowany przed mieszkańcami, aż w końcu upadł..
                      http://www.bartlomiejszydlowski.fc.pl/

Komentarz

• Firrdun
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 78

No to jakby co to ja tez chetnie sie dolacze... i na plener i na piwo tez...
                        To kiedy ustawka?
                        Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8

Komentarz

• lisciu
                          • 2005
                          • 9

ja proponuje ta niedziele jesli ktos chetny to piszcie do mnie na gg. mam juz pewne 2 osoby wiecej.
                          Był sobie raz pewien świat- wytwór czegoś mi nieznanego, liczył miliony lat
                          Był sobie raz pewien świat- planeta wśród komet i gwiazd budująca wszechświat
                          Był sobie raz pewien świat- zaszyfrowany przed mieszkańcami, aż w końcu upadł..
                          http://www.bartlomiejszydlowski.fc.pl/

Komentarz

• sznerchu

pisze sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            zawsze i wszedzie !!

jak popadnie !!

londyn noca jest cool !!

za dnia to Greenwich tylko musi byc pogoda !!
                            panorama jest zaje....................sta :-)

Komentarz

• vasco
                              Dopiero zaczyna
                              • 2007
                              • 39

Czyli niedziela po poludniu/wieczorem
                              Jakies pomysly gdzie? Greenwich? Tower Bridge? City?
                              Pozdrawiam!

Daniel

Komentarz

• borkomar
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1083

Zamieszczone przez vasco
                                Czyli niedziela po poludniu/wieczorem
                                Jakies pomysly gdzie? Greenwich? Tower Bridge? City?
                                Panowie - takie standardy;-) Wymyślcie coś równie dobrego (albo lepszego) i bardziej oryginalnego 8)
                                5D +

Komentarz

Pracuję...