Ankieta dotycząca testów

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cichy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 7450

Pewnie tak, ale tym razem dałem możliwość wyboru Wam, co mam przetestowac Żeby nie było, że ciągle testuję Tamrony albo Samyangi :P A innych propozycji jak na lekarstwo. Oczywiście w granicach rozsądku, 800 L raczej bym nie załatwił
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• MC_
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3444

Mogę Ci na PW wysłać, ok?

Komentarz

• gavin
        Pełne uzależnienie
        • 2010
        • 1339

Zeiss e 24/1.8

Komentarz

• miszaqq
          Uzależniony
          • 2006
          • 678

Samyang 24/1.4 przetestowany to teraz z mila checia zobaczylbym krotki tescik i opinie na temat canona 200L 2.8 II - gdybys mogl np. porownac ostrosc przy pelnej dziurze tej 200 i 100macro L to mialbym jakis punkt odniesienia, do tego jeden i drugi to 2.8
          EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

Zamieszczone przez miszaqq
            Samyang 24/1.4 przetestowany to teraz z mila checia zobaczylbym krotki tescik i opinie na temat canona 200L 2.8 II - gdybys mogl np. porownac ostrosc przy pelnej dziurze tej 200 i 100macro L to mialbym jakis punkt odniesienia, do tego jeden i drugi to 2.8
            Nie żebym Cichemu odbierał robotę ale zobacz może tu:
            http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0 , to macro jest piekielnie ostre.
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...