Mam, chwalę się, obfotografuję później
Latarka Canona
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
Również posiadam od jakichś 6 miesięcy. Niestety chyba jest to egzemplarz przedprodukcyjny, ponieważ czasami bez żadnego powodu zaczyna migać. Mam nadzieję, że poprawią to w następnym firmware...Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX IIKomentarz
-
-
-
Ty na prawdę coś bierzesz???
Kolekcjoner zamknął Ci wczoraj podobny durny temat o bidonotermosie - bez żadnych konkretów. Dziś zakładasz następny. Po co robisz tu śmietnik. Ja na jego miejscu walnąłbym Ci na otrzeźwiałkę czerwoną. Odpuść sobie.Komentarz
-
Nie wiem co to jest ale musi być dobreTy na prawdę coś bierzesz???.......
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
Micles jest na etapie studenckich żartów. Czyli jak komuś raz coś fajnego wyjdzie to trzeba to powielać w nieskończoność myśląc, że ten sam żart będzie śmieszny w 100 kolejnych inkarnacjach. Przejdzie mu za parę lat.Komentarz
-
Fail. Założyłem oba tematy w odstępie czasu nie większym niż 5min.
Nie. Po prostu stwierdziłem, że dwa wątki to już nie ironia, i że tym samym definiują one konwencję całego działu. Ponadto moje wątki dotyczą produktów, na których widnieje logo Canon i tym samym nie są to aparaty, więc gdzie indziej jak nie w tym dziale powinny się one znaleźć?Komentarz
-
Precyl.pl? Logo da się wydrukować na praktycznie wszystkim, co nie czyni z tego produktu Canona. Kalkulatory zdaje się, produkowane są a jeden wątek humorystyczny, ten o siedemdziesiątce piątce wystarczy w tym dziale.
Zamykam.Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Komentarz
Komentarz