Lowepro Mini Trekker Classic ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nemeo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1757

Lowepro Mini Trekker Classic ?

Mam okazję kupić, po dobrej cenie / oferta ważna tylko do jutra / plecak LOWEPRO MINI TREKKER CLASSIC, mam pytanie czy warto coś takiego kupić / jestem raczej zwolennikiem Tamrac'a / na wycieczki rowerowe ?

Proszę PILNIE o opinie o tym plecaku, zarówno negatywne jaki i pozytywne.
  • Nemeo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1757

Zamieszczone przez Nemeo
    Mam okazję kupić, po dobrej cenie / oferta ważna tylko do jutra / plecak LOWEPRO MINI TREKKER CLASSIC, mam pytanie czy warto coś takiego kupić / jestem raczej zwolennikiem Tamrac'a / na wycieczki rowerowe ?

Czyżby to był taki rzadki model plecaka ?

Komentarz

• fotosc
      Coś już napisał
      • 2006
      • 72

jestes strasznie wybredna.Dla mnie plecak jest tylko plecakiem a jak potrzebujesz go kupic i wierz ze bedzie Ci potrzebny wiec go kup
      Sylwester

www.sylwestercwalinski.com

Komentarz

• Nemeo
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1757

Zamieszczone przez fotosc
        jestes strasznie wybredna.Dla mnie plecak jest tylko plecakiem a jak potrzebujesz go kupic i wierz ze bedzie Ci potrzebny wiec go kup
        No i tak zrobiłem, myślę że nie bedę żałować.

Komentarz

• Zielony
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2928

wybredna...
          ???
          Kup sobie Nemeo ten plecak - bez problemu spakujesz go do swojego Tamrac'a jako dodatkową saszetkę na karty
          sigpic

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

jestes strasznie wybredna.
            To ze ktos ma modelke w avatarze nie oznacza od razu ze jest kobieta .

Komentarz

• sico
              • 2006
              • 7

heh no ale mylić może inna sprawa że z treści pierwszego postu płci można się domyślić...
              Jah Bless

Komentarz

• Krzychu
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 3611

Zamieszczone przez Nemeo

Troche już po jabłkach ale z negatywnych - ma bezsensowne mocowanie dla statywu pod plecakiem - w zasadzie się do nieczego nie nadaje w odróżnieniu od mocowań w lepszych plecakach z tyłu lub z boku... A poza tym jest zupełnie spoko...
                Pozdrowienia,
                KZ
                KZ Aviation Photography

Komentarz

• muflon
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 6763

To i ja dorzuce, bo jakis hmm... rok temu lazilem po sklepach w tym temacie Mini Trekker Classic od AW rozni sie tez zdecydowanie solidnoscia zamkow. Classic ma takie "zwykle", sprawiajace wrazenie podobnych jak w kurtce, czy spodniach AW ma bardzo solidne, masywne, leciutko chodzace nawet przy mocnym upchaniu torby - powiedzialbym ze nawet lepsze niz NatureTrekker. I w AW przednia kieszen jest duzo bardziej "pekata", pojemniejsza - idealnie wchodza tam np. podkoszulki przy pakowaniu sie na wiekszy wyjazd
                  zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Nemeo
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1757

Zamieszczone przez Zielony
                    ???
                    Kup sobie Nemeo ten plecak - bez problemu spakujesz go do swojego Tamrac'a jako dodatkową saszetkę na karty
                    Rzeczywiście, przy moim Tamracu, Lowepro Mini Trekker wyglada jak duża saszetka.:-D

Komentarz

• Costus
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 145

Zamieszczone przez Nemeo
                      Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
                      http://www.allegro.pl/item107031520_...gwarancja.html
                      Wchodzi do tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
                      Ostatnio edytowany przez Costus; 3467.
                      ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
                      że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Komentarz

• muflon
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 6763

Zamieszczone przez Costus
                        Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
                        Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
                        Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami. Ja w MiniTrekkera AW (fakt, ze po pewnym poglowkowaniu - ale ciagle wygodnie!) wpycham w razie potrzeby: dwa body, 17-40, 24-70, 70-200IS, 100-400, dwa databanki, stos BP511/AA, jedno NP-E3. I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.
                        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Nemeo
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1757

Zamieszczone przez Costus
                          Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
                          Niestety, juz kupiłem i jak narazie nie żałuje, bez problemu wchodzi mi mój podręczny zestaw :

1. 20 D + grip
                          2. 100-400 4.5-5.6 IS L + TC 1.4 x Kenko
                          3. 24-105 4 IS L
                          4. Epson P-2000

Komentarz

• Costus
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 145

Zamieszczone przez muflon
                            I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.
                            To nie wiem czy nie jest najważniejsze :-D Ja już jutro wyruszam na swoje kolejne wymarzone wakacje samolotem - oczywiście z toną sprzętu i ... w plecaku MINI TREKKER AW :-D
                            ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
                            że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Komentarz

• cavasss

Nie wiem czy dobrze zrozumialem poprzedników ale wole sie upewnic i w zwiazku z tym mam pytanko:

Czy upchne do LOWEPRO MINI TREKKER AW 30D+Grip na stale plus 2 male szkielka??????

sory za brak polskich znakow i jesli cos zle zrozumiale to badzcie wyrozumiali

Komentarz

Pracuję...