Tablet do przeglądania zdjęć.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • italy
    Uzależniony
    • 2011
    • 507

Tablet do przeglądania zdjęć.

Mała prośba - Potrzebuję zakupić - prosty bez wodotrysku ,tablet. Zgranie zdjęć z czytnika, przeglądnięcie,ewentualnie prosta szybka obróbka.
    Koszt zakupu ok 1000 zl pl.
  • atze
    Bywalec
    • 2014
    • 157

Odp: Tablet do przeglądania zdjęć.

Obróbka RAW? Zależy Ci na poprawnym odwzorowaniu kolorów?

Komentarz

• italy
      Uzależniony
      • 2011
      • 507

Raczej nie aż tak poważnie potrzebuję go ze sobą na wyjazd wakacyjny i użyć go do powyższych celów.Jedynie żeby mi odczytał zdjęcia w RAW,czy jpg i żebym mógł dokonać wstępnej selekcji i przerzucić te zdjęcia z niego na- czy to dysk zewnętrzny czy na pendraiw.
      A jeśli jakaś obróbka , to jaki program byście polecali . Na PC używam PS,lightroom.

Komentarz

• Tringa
        Coś już napisał
        • 2016
        • 81

Chuwi 10. Kupiłam go w lipcu 2017 na chińskiej stronie z wysyłką z Niemiec i sobie chwalę. Dałam za niego ok. 700 zł z klawiaturą. Ma przydatne 2 wejścia USB 2.0.
        "Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na bilion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na bilion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć."
        Terry Pratchett – Mort

Komentarz

• italy
          Uzależniony
          • 2011
          • 507

Zamieszczone przez Tringa
          Chuwi 10. Kupiłam go w lipcu 2017 na chińskiej stronie z wysyłką z Niemiec i sobie chwalę. Dałam za niego ok. 700 zł z klawiaturą. Ma przydatne 2 wejścia USB 2.0.
          Dzięki,przyglądnę się temu.

Komentarz

Pracuję...