Problem z SanDisk 8GB

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Fotograf1995
    Bywalec
    • 2008
    • 210

Problem z SanDisk 8GB

Cześć, mam problem z moją kartą CF SanDisk 8GB. Kiedy wkładam ją do aparatu (7D i 5D III)zaczyna się świecić lampka buforu (światłem stałym), nie mogę nic zrobić z aparatem. Kiedy przełączę tryb aparat się odwiesza, ale nie da się sformatować karty. Komputer po włożeniu jej do czytnika w ogóle jej nie widzi. Da się ją jeszcze jakoś ratować czy do śmieci?
    Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
  • Tom77
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2875

Odp: Problem z SanDisk 8GB

Zamieszczone przez Fotograf1995
    Cześć, mam problem z moją kartą CF SanDisk 8GB. Kiedy wkładam ją do aparatu (7D i 5D III)zaczyna się świecić lampka buforu (światłem stałym), nie mogę nic zrobić z aparatem. Kiedy przełączę tryb aparat się odwiesza, ale nie da się sformatować karty. Komputer po włożeniu jej do czytnika w ogóle jej nie widzi. Da się ją jeszcze jakoś ratować czy do śmieci?
    Czy inne karty działają ?

Komentarz

• Fotograf1995
      Bywalec
      • 2008
      • 210

Tak, bez problemu Zarówno SD jak i inne CF-y. To ewidentnie problem tej jednej karty.
      Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Komentarz

• Tom77
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2875

Zamieszczone przez Fotograf1995
        Tak, bez problemu Zarówno SD jak i inne CF-y. To ewidentnie problem tej jednej karty.
        Reklamacja albo smietnik

Komentarz

• r_m
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 2418

Zamieszczone przez Tom77
          smietnik
          Punkt zbiórki odpadów niebezpiecznych, tak dla formalności, bo to chyba elektronika

Komentarz

• Tom77
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2875

Zamieszczone przez r_m
            Punkt zbiórki odpadów niebezpiecznych, tak dla formalności, bo to chyba elektronika
            Oczywiście, przejęzyczyłem się

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez r_m
            Punkt zbiórki odpadów niebezpiecznych albo allegro

Komentarz

Pracuję...