Cp 400. kolejna odsłona...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mruczek
    Bywalec
    • 2005
    • 240

Cp 400. kolejna odsłona...

Niech mi ktoś powie ile kosztują, ale tak naprawde, te wszystkie akcesoria?

We wrześniu kupiłem na Allegro CP 400 za mniej niż 200zł. A kilka dni temu widziałem tą samą drukarkę w Media markt za...

99zł

Nie podejrzewam aby sklep sprzedawał towar poniżej kosztu zakupu biorąc pod uwagę, że na jednej pólce leżały CP 200 za 299zł i jakieś Kodaki za ponad 500zł.

Produkt nie był reklamowany w ulotce, ani nie było błędu z ceną. Wiem bo kupiłem sobie Nie mogłem takiej okazji zmarnować

Czy świat zwariował?
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Zamieszczone przez myrczek
    Niech mi ktoś powie ile kosztują, ale tak naprawde, te wszystkie akcesoria?

We wrześniu kupiłem na Allegro CP 400 za mniej niż 200zł. A kilka dni temu widziałem tą samą drukarkę w Media markt za...

99zł

Nie podejrzewam aby sklep sprzedawał towar poniżej kosztu zakupu biorąc pod uwagę, że na jednej pólce leżały CP 200 za 299zł i jakieś Kodaki za ponad 500zł.

Produkt nie był reklamowany w ulotce, ani nie było błędu z ceną. Wiem bo kupiłem sobie Nie mogłem takiej okazji zmarnować

Czy świat zwariował?
    Może miałeś szczęście i kupiłeś ostatni egzemplarz?
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Komentarz

• mruczek
      Bywalec
      • 2005
      • 240

nie

Nie, owszem kupiłem dwa tygodnie temu, ale jak byłem w poniedziałek rano w drodze na uczelnie to jeszcze stały. I to kilka!!!
      Czy ludzie stracili rozum, że tego nie kupili-za takie pieniądze, czy też taki sprzęt jest mało popularny?

Komentarz

• mirhon
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

Zamieszczone przez myrczek
        Nie, owszem kupiłem dwa tygodnie temu, ale jak byłem w poniedziałek rano w drodze na uczelnie to jeszcze stały. I to kilka!!!
        Czy ludzie stracili rozum, że tego nie kupili-za takie pieniądze, czy też taki sprzęt jest mało popularny?
        Mała popularnosc wynika ze specyfiki - tylko foto i z ekonomi - atrament wychodzi taniej ale jeśli chodzi o jakość drukowanych fotek to inna bajka.
        Ja nie drukuje masówki tylko wybrane fotki i wolę to robić w domu mając pełną kontrolę nad wydrukiem (profil) mnie ta drukarka odpowiada w 99%.
        Do pełni szczęścia brakuje mi czasem większego formatu. Jak bym przypadkiem zmieniał kiedyś drukarkę to prawie na pewno będzie to znowu termosublimacja z możliwością wydruku A4.
        Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Komentarz

• witekt

myrczek, a w którym MM widziałeś te drukarki?
          Też chętnie bym kupił.

Komentarz

• mruczek
            Bywalec
            • 2005
            • 240

odp

A w Katowicach, w Dolinie Trzech Stawów. Tam kupiłem, ale u mnie jest jeszcze Media Markt w Zabrzu i Czeladzi, ale tam nie byłem może też są.

Komentarz

• witekt

Hm, w Warszawie są, ale po 399PLN. A za tą cenę to zabawka nie jest warta zakupu.
              Swoją drogą ciekawe, że każdy sklep w sieci MM może mieć inne ceny na ten sam towar.

Komentarz

• mruczek
                Bywalec
                • 2005
                • 240

Skoro twierdzisz ze tam są za taką kasę to są dwie opcje:
                1. Każdy sklep sam ustala cenę
                2. Mają wspólne ceny ale promocje są rozrzucone w czasie. Czytaj: za pół roku opuszcza i u Was, w Warszawie Albo i nie

P.S. pytałem się sprzedacy czemu tak tanio? A on powiedział, że kupili tego sporo a nie sprzedają się wcale. Czy mam wierzyć? nie obchodzi mnie to. Ważne ze przy kasie ujrzałem tą samą cenę co na półce.

Komentarz

Pracuję...