Wacom Intuos

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Max13
    Bywalec
    • 2009
    • 238

Wacom Intuos

Własnie zakonczył żywot mój Wacom Intuos 3 - teraz przymiarka do 5tki - czy ktos uzywa? Chetnie przeczytam opinie i wrażenia z uzywania "piątki'
    Zeszyt Podróżny

Galeria
  • czornyj
    Zasłużeni
    • 2006
    • 2626

Odp: Wacom Intuos

Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić Gorąco polecam!
    Ostatnio edytowany przez czornyj; 4171.
    Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• fhumargo
      Bywalec
      • 2006
      • 116

Zamieszczone przez czornyj
      Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić Gorąco polecam!
      potwierdzam w całej rozciągłości
      5S Touch z funcją WIFI super
      7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Komentarz

• Max13
        Bywalec
        • 2009
        • 238

Dzieki za opinie - własnie funkcja wireless bardzo by mi odpowiadała. Ale rozważam tez Cintiq 13 - czy może ktoś uzywa? Wydaje mi sie, ze kabel jest dosyc niewygodnie ulokowany.....
        Zeszyt Podróżny

Galeria

Komentarz

Pracuję...