Dysk zewnętrzny

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pro_fill
    Bywalec
    • 2009
    • 132

Zamieszczone przez Opa_Apo
    Zamieszczone przez pro_fill
    Rozważałem ale zrezygnowałem, bo dając pare złotych więcej dostaję obudowę z dyskiem, zasilaczem itd. od producenta i mam od niego na to gwarancję.
    gwarancja producenta na obudowę wraz z dyskiem ci nic nie da, gdy w najgorszym przypadku stracisz wartościowe materiały - żaden producent nie zwróci ci odszkodowania za utracone "wartości intelektualne"

Komentarz

• RomanS
      Uzależniony
      • 2007
      • 830

Masz tutaj i w cenach, ktore Cie interesuja. Pierwszy w "ceneo"
      http://e-lectron.pl/product_info.php...ducts_id=41402 Ja uzywam podobnego juz z pol roku. Lepiej kupic troche lepszej firmy.

Komentarz

• Opa_Apo
        Bywalec
        • 2008
        • 226

Zamieszczone przez RomanS
        Masz tutaj i w cenach, ktore Cie interesuja. Pierwszy w "ceneo"
        http://e-lectron.pl/product_info.php...ducts_id=41402 Ja uzywam podobnego juz z pol roku. Lepiej kupic troche lepszej firmy.
        Dzięki, ale on bez eSATA jest

Zamieszczone przez airhead
        używam i polecam WD Mybooka 1TB (ta droższa wersja z eSata)
        wtedy kosztowało mnie to z 400zł, teraz pewnie mniej
        byłem w komputroniku. Najtańsze mają seagatey (500 w górę), a WD (600 w górę) także bardzo dobrą inwestycję zrobiłeś
        Ostatnio edytowany przez Opa_Apo; 16019.

Komentarz

• _igi
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2035

Zamieszczone przez rekin
          Co zamierzasz robić z dyskiem skoro zależny ci na wytrzymałości?
          Ja rozwaliłem jednego MyBook'a regularnie przenosząc go w torbie laptokowej. Obudowa siadła.

Wymieniłem na Data Travellera 320gb do notebook'a i jestem zadowolony.

Pewnie niedługo trzeba będzie poszukać czegoś większego, ale to z chęcią bym miał przez jakieś WiFi, ewentualnie FW800.
          5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

Pracuję...