gary fong whale tail

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 2bowler4
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 31

gary fong whale tail

witam, czy ktoś z szanownych użytkowników zetknął się osobiście z tym wynalazkiem (albo jego tańszym odpowiednikiem) i czy faktycznie sprawdza się tak, jak reklamuje to gary i jego kumple:-)
    wkładki żelowe są na pewno ciekawym dodatkiem, ale czy np. rzeczywiście whale tail likwiduje cienie na twarzach przy kadrach pionowych z lampą w stopce bez konieczności użycia braketu?
    I jak wygląda jego funkcjonalność w odniesieniu do zestawu lightsphere zwłaszcza przy portrecie?
  • 2bowler4
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 31

whale tail czy warto kupić?

witam, czy ktoś z szanownych użytkowników zetknął się osobiście z tym wynalazkiem (albo jego tańszym odpowiednikiem) i czy faktycznie sprawdza się tak, jak reklamuje to gary i jego kumple
    wkładki żelowe są na pewno ciekawym dodatkiem, ale czy np. rzeczywiście whale tail likwiduje cienie na twarzach przy kadrach pionowych z lampą w stopce bez konieczności użycia braketu?
    I jak wygląda jego funkcjonalność w odniesieniu do zestawu lightsphere zwłaszcza przy portrecie?

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Nieładnie pisac kilka wątków na ten sam temat. Połączyłem. Nie rób tak więcej.
      To że nikt nie odpisał to nie powód do zakładania kolejnego wątku - możesz ponowić pytanie w już istniejącym.

Komentarz

• 2bowler4
        Dopiero zaczyna
        • 2008
        • 31

dzięki, vitez.
        Jak już tu jesteś, może napiszesz coś w sprawie, wiedzę masz sporą

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez 2bowler4
          wiedzę masz sporą
          Ale nie w tym temacie. Nie jestem omnibusem. Z dyfuzorów używam Lumiquest Softbox i Stofen Omnibounce - dla mnie wystarczające a nie wyglądają tak głupio jak whale tail czy lightsphere .

Komentarz

Pracuję...