Widzialem na allegro oferty tanich wezykow spustowych dla lustrzanek Canona. Dwa przyciski (AF i migawka z blokada), wykonanie chyba chalupnicze, cena okolo 30 zl. Czy mial ktos z czyms takim do czynienia? Warto kupic, nie rozleci sie po kilku zdjeciach?
Tani wężyk spustowy do 300D
Zwiń
X
-
Tani wężyk spustowy do 300D
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXTagi: Brak -
Mam i uzywam takowy wezyk, spisuje sie doskonale. Wykonanie calkiem przyzwoite. Jak do tej pory (3 miesiace) dziala bez problemu. -
Dziekuje za odpowiedz. Pamietasz moze nick sprzedajacego?Mam i uzywam takowy wezyk, spisuje sie doskonalePozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXKomentarz
-
-
Ja do starej Minolty Dimage7i zrobilem sobie taki sam
5zl kosztowaly mnie czesci skladowe ;-)
Do Canona tez sie da... ino wtyczka inna..
Komentarz
-
No to prosimy o przepis - jak to ugotowac aby pasowal do Canona ?Zamieszczone przez CzachaJa do starej Minolty Dimage7i zrobilem sobie taki sam
5zl kosztowaly mnie czesci skladowe ;-)
Do Canona tez sie da... ino wtyczka inna..
Komentarz
-
Zakupilem za rada razara wezyk u pani Malgosi:
Dziekuje za namiar :-)
Wezyk dobrze wykonany, dziala jak nalezy, zadnych zastrzezen. Polecam :-)Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EXKomentarz
-
A jakie jest wejscie w tych nowych Canon'ach ?? Ja mialem kiedys 500N i byl tam jack 2,5mm stereo ;-) wystarczy kupic obudowe do pilota (ok 1,70zł), dwa przyciski (ok 1,00zł szt.), kabel 3 zylowy (ok 1,00zł/mb) i wtyczke jack j.w. (2,50zł szt) 20 minut roboty za kwote ... policzcie sami :-) Jak juz sie komus baaardzo nie chce to moze przeplacac na Allegro !! ;-)Pozdrawiam,
W@tersKomentarz
-
Nie chcialo mi sieJak juz sie komus baaardzo nie chce to moze przeplacac na Allegro !!
Poza tym nie mam lutownicy, a fachowiec wzialby za montaz jakas kase. Stracilbym przy tym sporo czasu, ktory jest dla mnie wazniejszy niz 10 zl oszczednosci na takiej duperelce jak wezyk.
A poza tym skoro to takie tanie i proste moze uruchomisz produkcje? 8)Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
-
-
I bede jednym z 50 producentow na AllegroA poza tym skoro to takie tanie i proste moze uruchomisz produkcje? 8)
dziekuje, postoje
Pozdrawiam,
W@tersKomentarz
-
No to weź się za wężyki do 10D... będziesz jedynym producentem...I bede jednym z 50 producentow na Allegro dziekuje, postoje
He, he...
Jak na razie nie znam nikogo (oprócz mnie oczywiście :wink: ) co taki wężyk zmajstrował...Komentarz
-
To moze ty sie wezmiesz za produkcje? Ja bym chetnie zamowil (za rozsadna cene :P ) bo ze mnie du* nie elektronik a lutownica w lapie to predzej bym se dziury wubraniach porobil 8)Zamieszczone przez easyriderJak na razie nie znam nikogo (oprócz mnie oczywiście :wink: ) co taki wężyk zmajstrował...Komentarz
-
A jakie tam jest gniazdo ?? Takie jak w 1 i T90 ?No to weź się za wężyki do 10D... będziesz jedynym producentem...
He, he...
Pozdrawiam,
W@tersKomentarz
-
Otrzymałem właśnie wczoraj wężyk. Bardzo ładnie wykonany, zapakowany i z załączonym miłym listem
Dzięki za podanie namiaru na tak rzetelną osobę.
Canon EOS 300DKomentarz
Komentarz