Pasek w 40d a 400d.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • OAKS
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 23

Nie jest tak źle, co do Tamraca pewnie miałbym podobne uwagi.

Komentarz

• Chris
      Bywalec
      • 2004
      • 152

Dostałem dzis lowepro transporter - założyłem na 20Dz gripem podpiąłem 24-70 i na szyje ...... noooooo teraz to mozna pare dobrych godzin trzymac taki cieżar na szyi , nie drapie , szerokosc w odcinku szyjnym 5 cm wiec nie pije w kark - komfort taki jaki sobie wyobrażałem, dodatkowo fajny futerał na 2 CFy na rzepie.
      Przetestuje za kilka dni bo kupilem ten pasek specjalnie na wyjazd od Izraela - wiec 10 dni ostrej jazdy i wyjda ew mankamenty.
      Na dzis jestem bardzo zadowolony a wbrew pozorom wygoda przy noszeniu aparatu jest bardzo ważna .
      Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.

Komentarz

• Sober
        Uzależniony
        • 2008
        • 513

stopień przekombinowania tamraca jest chyba identyczny?

Komentarz

• tomdz
          Uzależniony
          • 2007
          • 637

Zamieszczone przez aptur
          Seria dwócyfrowa ma bardziej rzucające się w oczy paski. Osobiście mając dosyć odwracania wielkich liter z napisem Canon na szyję zakupiłem ostatnio neoprenowy pasek Matin bez żadnych napisów. Jest dużo bardziej wygodny i nie wali po oczach napisem Canon.
          Aptur, sam myślę o tym pasku do mojej 40-tki. Jak się sprawuje? Głównie pytam o wytrzymałość i solidność wykonania, bo że wygodny to już w kilku miejscach czytałem. Brać wersję normalną czy prof. (czym one właściwie się różnią)?
          Body, stałki, zoomik

Komentarz

• axk
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2027

Zamieszczone przez tomdz
            ... myślę o tym pasku do mojej 40-tki.
            Polecam zainteresowanie się paskami Lowepro, modele Voyager C i S (różnią się tylko szerokością). Solidne wykonanie, przemyślana konstrukcja i atrakcyjna cena to jego niezaprzeczalne atuty. Po wymianie oryginalnego paska na Voyager'a komfort pracy jest bez porównania większy.
            EOS + Speedlite

Komentarz

• tomdz
              Uzależniony
              • 2007
              • 637

Dzięki za odpowiedź, ale już jakiś czas temu nabyłem tego Matina (profilowany). Jest bardzo wygodny, miękki a przy tym absolutnie nie rzuca się w oczy.
              Body, stałki, zoomik

Komentarz

• axk
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2027

Zamieszczone przez tomdz
                ... absolutnie nie rzuca się w oczy.
                Po funkcjonalności jest to chyba najważniejszy czynnik którym coraz częściej kierują się osoby szukające paska i niestety nie sugeruje on niczego dobrego.
                EOS + Speedlite

Komentarz

• tomdz
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 637

No niestety, żyjemy, gdzie żyjemy i dopóki społeczeństwo ogólnie się nie wzbogaci, to wspomniane kryterium będzie odgrywać dość znaczącą rolę.
                  Body, stałki, zoomik

Komentarz

Pracuję...