Lowepro Fastpack 200

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hiv
    Początki nałogu
    • 2005
    • 321

Czytam i czytam i chyba Fastpack bedzie najlepszym rozwiązaniem. Starsznie namęczyłem się ostatnio ze zwykłym plecakiem foto z odpinaną dolną częscią w której mieści się body(nawet z tele) ale drugiego szkła czy lampy już nie ma gdzie włożyć...
    Jakieś jeszcze doświadczenia z modelem 200?
    Ja najczęściej noszę 30D + 24-70L z osłoną. Zmieści się razem z nią?

Komentarz

• KMV10
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2320

Wydaje mi się, że z moich porównań jak się interesowałem FastPackami to nawet do wersji najmniejszej ten zestaw by się zmieścił. Najlepiej jednak byłoby wziąć go w ręce i przymierzyć - może wyniknąć jakiś niuans o którym wcześniej nie pomyślałeś.
      Ja osobiście codziennie korzystam z 350 (ten największy model) i jestem pozytywnie zaskoczony wygodą noszenia tego plecaka. Może po prostu on dobrze pasuje do mnie, ale faktycznie, noszenie 40stki oraz 2-3 obiektywów z lampą to pestka...

Komentarz

• RafalTK
        Bywalec
        • 2008
        • 108

Polecam Lowepro Flipside. Mam wersje 300 i miesci sie w niej 400d zgripem i podpietym 70-200, T 28-75, C 20-22, C 50 i lampa. Dodatkowo plecak ma mocowanie na statyw. Ogolnie plecak bardzo wygodny - i np w przeciwienstwie do FastPacka ma 2 romiaczek co super sprawdza sie np. w gorach lub na wycieczkach rowerowych. Dodatkowy plus tego pleacaka - dostep do wnetrza jest od strony plecow - minimalizuje prawdopodobienstwo kradziezy sprzetu.
        czarny aparat z białym obiektywem ...

Komentarz

• KMV10
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2320

Zamieszczone przez RafalTK
          (...) Ogolnie plecak bardzo wygodny - i np w przeciwienstwie do FastPacka ma 2 romiaczek co super sprawdza sie np. w gorach lub na wycieczkach rowerowych. (...)
          Co to jest "romiaczek"?

Komentarz

• RafalTK
            Bywalec
            • 2008
            • 108

Zamieszczone przez KMV10
            Co to jest "romiaczek"?
            miało być ramiączek le sorry pomylił mi się ten plecak z SlingShotem którego próbowałem i był strasznie niewygodny ....
            czarny aparat z białym obiektywem ...

Komentarz

• KMV10
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2320

Zamieszczone przez RafalTK
              miało być ramiączek le sorry pomylił mi się ten plecak z SlingShotem którego próbowałem i był strasznie niewygodny ....
              Przyszło mi to do głowy (i "ramiączek" i że chodzi jednak o SlingShota), ale nie miałem pewności i dlatego zapytałem.
              Są zwolennicy SlingShotów, mi jednakże potrzebny był plecak równomiernie rozkładający ciężar na plecach, stąd wybór FastPacka - nieźle łączy zalety klasycznych plecaków oraz właśnie SlingShota. Szybkie wyciąganie aparatu z boku FastPacka naprawdę działa

Komentarz

• thisgay
                Dopiero zaczyna
                • 2008
                • 32

kupiłem Fastpack 200 to amatorskiego użytku i jestem bardzo zadowolony, wejdzie cały mój (częściowo planowany sprzęt) + trochę osobistych bambetli

Oprócz tego mam Slingshota setkę na drobniutkie wyjścia tylko ze standardem i jedną lub dwoma stałkami i szafa gra

Komentarz

Pracuję...