Sprawa gardłowa. Otrzymałem informację o tej stronie i o oferowanym tam obiektywie o w/w parametrach. Czy to jest możliwe, aby ten obiektyw nie współpracował w pełni z cyfrowymi lustrzankami (Canon EOS 30 D) http://www.pricingdepot.com/compare....002&show=specs. Proszę o Wasze zdanie w tej kwestii, mi się nie chce wierzyć, że jest to możliwe.:sad:
Obiektyw 70-200 mm, 2,8 L IS - brak kompatybilności z 30 D?)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Musi smigac nie ma innej opcji ja robilem nim na 20d i latal jak marzenie
-
-
Skąd pochodzi informacja, że mógłby nie współpracować?
Ja używam tego szkła z 20D. Nie zauważyłem żadnej niekompatybilności.Komentarz
-
skad ten wniosek?Sprawa gardłowa. Otrzymałem informację o tej stronie i o oferowanym tam obiektywie o w/w parametrach. Czy to jest możliwe, aby ten obiektyw nie współpracował w pełni z cyfrowymi lustrzankami (Canon EOS 30 D) http://www.pricingdepot.com/compare....002&show=specs. Proszę o Wasze zdanie w tej kwestii, mi się nie chce wierzyć, że jest to możliwe.:sad:
bo ja również nie moge się tam dopatrzyć żadnej informacji jakoby miał nie współpracować
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Odpowiedź została udzielona przez sprzedawców na tej stronie, której odnośnik zamieściłem w mojej wiadomości. Stwierdzili oni, że w/w obiektyw nie będzie właściwie współpracował z w/w puszką (30 D)Komentarz
-
Moja trzydziestka z oshinowym 70-200 2.8 IS śmigała jak marzenie na plenerku. Zamierzam kiedyś kupić to szkło do 30D.__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
Ale na podanej przez Ciebie stronie nie ma żadnej informacji o niekompatybilności. Dobra, nieważne. Obiektyw JEST zgony z tą puszką, niezależnie od tego co i od kogo się dowiedziałeś.Komentarz
-
Nie ma takiej możliwości. To obiektyw dedykowany do cyfrowych puszek canona. U mnie śmiga z 350 D, 5D, analogowym EOSem 5 i 30D kolegi. Jeden z najlepszych obiektywów dedykowanych, pozdrawiam5 gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8 MK II, Canon 70-200/2.8, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...Komentarz
-
Działał - być może moja 30-tka nie wiedziała o tym, że jest z nim niekompatybilna
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
No takiej glupoty to ja juz dawno nie slyszalem... To jakby ktos powiedzial, ze Speedlite z puszka Canona nie chodzi. Nocarz, nie sluchaj brachu takich bzdur i najlepiej nasze forum traktuj jako skarbnica wiedzy.
hit miesiaca normalnie... nie moge, no...Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.plKomentarz
-
Komentarz