CANON 24-70 F/2.8 USM L - gdzie kupic [Krakow] ??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pawlo
    Coś już napisał
    • 2006
    • 57

CANON 24-70 F/2.8 USM L - gdzie kupic [Krakow] ??

Witam.

Moze ktos pomoze...

Gdzie mozna w Krakowie lub okolicy kupic w/w obiektyw. Kolega jest z Andrychowa, nie ma nawet dostepu do netu i poprosil mnie zebym mu znalazl sklep w ktorym bedzie mogl podpiac szklo do body... i je pomacac

Ja mieszkam w Bielsku i nie znam sklepow w Krakowie
    Moje graty...
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Nie wiem może studencka, może fotopanorama - sławkowska w bramie. Ciężko będzie, bo ostatnio nie widziałem tego szkła na półce. Na studencką (Fotoplus) można zadzwonić i się umówić ale czy sprowadzą bez gwarancji zakupu to wątpię.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• rene
      Początki nałogu
      • 2006
      • 283

Choć cena jak dla mnie trochę zbyt wysoka, zresztą jestem na kupnie takiego samego obiektywu, ale będę sprowadzał ze stanów.

Pozdrawiam

Komentarz

• JanP
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 15

ja kupiłem w d-photo. jest taniej niż na studenckiej, też można negocjować,
        choć chwilę się czeka, bo na zamówienie...
        pozdrawiam
        od Smieny przez Zenitha do Canona

Komentarz

• slawi_3000
          Uzależniony
          • 2006
          • 568

Można rozważyć zakup w fotomedia. Dostawa w 24h za zaliczeniem, 7 dni na wymianę, normalna gwarancja. Cena ok.

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

No to sam widzisz jak jest raczej pomacać może być ciężko. Jedynie jakby ktoś zamówił i akurat mieli "na stanie". Możesz też spróbować zapytać na Lwowskiej 24.
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• czajna
              Początki nałogu
              • 2005
              • 401

Zamieszczone przez Kolekcjoner
              Możesz też spróbować zapytać na Lwowskiej 24.
              Na tej ulicy jest właśnie wspomniany już d-photo jak i działają pod nazwą foto-beta... Kupowałem u nich 30D i wszystko gites... Sprowadzają z Niemiec bądź Austrii przez co masz fajną 24 miesięczną gwarancje...

Komentarz

Pracuję...