Canon RF 20-50mm F4L IS USM PZ

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BartasPL
    Początki nałogu
    • 2006
    • 320

Canon RF 20-50mm F4L IS USM PZ

Uniwersalny obiektyw do filmowania

Jako pierwszy przeznaczony do aparatów pełnoklatkowych obiektyw zaawansowanego zoomu model RF obiektyw RF 20-50mm F4L IS USM PZ jest nowym rodzajem standardowego obiektywu zmiennoogniskowego dla twórców, którym zależy na kinematograficznych możliwościach i wyjątkowej elastyczności pracy. Wbudowany zaawansowany zoom sprawia, że jest to idealny obiektyw filmowy, który umożliwia płynne powiększanie obrazu bez dodatkowych akcesoriów. Szeroki kąt widzenia (20–50 mm) i optyczny stabilizator obrazu sprawiają, że jest to praktyczny obiektyw do fotografowania z ręki. Innowacyjna technologia firmy Canon umożliwia natychmiastowe przełączanie między trybem zaawansowanego zoomu w przypadku filmowania i precyzyjnym ręcznym zoomem w przypadku fotografowania. Otrzymujemy uniwersalny obiektyw do zdjęć krajobrazowych, który jest też idealny do fotografowania wnętrz i portretów szerokokątnych. Cechuje się jakością obrazu i trwałością typową dla serii L, co ułatwia robienie profesjonalnych zdjęć za każdym razem.

https://www.canon.pl/store/canon-obi...m-pz/7286C005/

Cena– 10999 zł
    You may only view thumbnails in this gallery. This gallery has 1 photos.
    5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
    500px
  • Eberloth
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2663

Cena w preorderze na Optycznych jest 6,5tys. I tak poza zakresem zainteresowań.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18793

Zamieszczone przez BartasPL
      Uniwersalny obiektyw do filmowania

Jako pierwszy przeznaczony do aparatów pełnoklatkowych obiektyw zaawansowanego zoomu model RF obiektyw RF 20-50mm F4L IS USM PZ jest nowym rodzajem standardowego obiektywu zmiennoogniskowego dla twórców, którym zależy na kinematograficznych możliwościach i wyjątkowej elastyczności pracy. Wbudowany zaawansowany zoom sprawia, że jest to idealny obiektyw filmowy, który umożliwia płynne powiększanie obrazu bez dodatkowych akcesoriów. Szeroki kąt widzenia (20–50 mm) i optyczny stabilizator obrazu sprawiają, że jest to praktyczny obiektyw do fotografowania z ręki. Innowacyjna technologia firmy Canon umożliwia natychmiastowe przełączanie między trybem zaawansowanego zoomu w przypadku filmowania i precyzyjnym ręcznym zoomem w przypadku fotografowania. Otrzymujemy uniwersalny obiektyw do zdjęć krajobrazowych, który jest też idealny do fotografowania wnętrz i portretów szerokokątnych. Cechuje się jakością obrazu i trwałością typową dla serii L, co ułatwia robienie profesjonalnych zdjęć za każdym razem.

https://www.canon.pl/store/canon-obi...m-pz/7286C005/

Cena– 10999 zł

Chyba jakiś błąd bo jest 6.5 teraz.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• robcio
        Początki nałogu
        • 2020
        • 403

10999 to chyba cena tego nowego body stworzonego do filmowania r6v czy jak on sie tam nazywa

Komentarz

Pracuję...