Canon Speedlite 430EX III-RT
Zwiń
X
-
-
Odp: Canon Speedlite 430EX III-RT
Eos to system w ktorym wszystko pracuje ze soba. Wszystko bedzie dzialalo.Komentarz
-
hej,
mam Speedlite 430EX III-RT i chciałbym ją móc zdalnie wyzwalać radiowo. czy jestem skazany tylko na urządzenie Transmitter ST-E3-RT Canona za > 1000 zł? czy są jakieś zamienniki, które współpracują z tą lampą?
z góry dzięki za pomoc.
de_moonKomentarz
-
Kup YN-E3-RT. Działa.https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
-
@de_moon mozesz mi powiedziec, jak dziala wyzwalanie po blysku z wbudowanej?
czy jesli zaslonie wbudowana np reka, zeby nie blyskalo na fotografowany obiekt to wyzwoli 430?Komentarz
-
A co fotografujesz, że chcesz zasłaniać? Przecież błysk wyzwalający nie ma wpływu na samo zdjęcie bo jest przed otwarciem migawki.
Jeśli koniecznie musisz zasłonić obiekt fotografowany to zrób to tak, żeby nie zasłonić lampy wyzwalanej przed błyskiem tej wbudowanej i powinno być ok.Ostatnio edytowany przez macmathys; 55719.Komentarz
-
@macmathys, nie mialem o tym pojecia, lampe dopiero bede mial za miesiac, to bedzie moja pierwsza lampa. Myslalem ze to troche inaczej dziala. W takim razie moje pytanie bylo glupie
Dzieki za wyjasnienie i rozwianie moich watpliwosci.Komentarz
-
nie mam za bardzo jak przetestować wyzwalania z błysku, bo moje body nie ma lampy :/Komentarz
Komentarz