FlashBender do lampy błyskowej, czyli swój sufit :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tkosiada
    Początki nałogu
    • 2007
    • 419

FlashBender do lampy błyskowej, czyli swój sufit :)

witam
    chce sie spytać czy macie jakieś doświadczenia pozytywne z nasadką na lampe co by nie musieć odbiać od sufitu, ściany tylko masz własny, elstyczny przy lampie
    no cosik takiego: Kaavie Multifunctional Foldable Reflective Flash: Amazon.co.uk: Electronics
    warto lub nie?
    za wszelkie inf dziękować
    tomek
    x pro2/ 23/ 56/10-24/
  • arapaho
    Coś już napisał
    • 2004
    • 72

Odp: FlashBender do lampy błyskowej, czyli swój sufit

Ostatnio pojawilo sie mnostwo roznego rodzaju modyfikatorow na lampy systemowe. Czesc z nich jest jak swiecidelka w kiosku z pamiatkami, kupisz i pozniej o nich zapominasz...
    Nie mniej jednak czasami warto miec jakis taki prosty pod reka... Ten jest o tyle dobry, ze raz - malo kosztuje, dwa - posiada niejako dwie opcje modyfikacji.
    Mysle, ze mozna smialo zainwestowac ...
    Ostatnio edytowany przez szambonur; 38237.
    - .. -

Komentarz

• chrisNI
      Bywalec
      • 2013
      • 173

Jestem posiadaczem 580 mark II i wyprobowalem pare experymentow od dluzszego czasu uzywam gary fong lightsphere collapsible jest fenomenalny. Jest tylko problem ze za dobry efekt trzega zaplacic... ale uwazam co tanie to drogie

Komentarz

• tkosiada
        Początki nałogu
        • 2007
        • 419

kupiłem to
        pierwsze wrażenia pozytywne, od pare pstryków maluchom
        ale zaraz po rozpakowaniu przeraziłem sie rozmiarem, to jest większe od mojego aparatu
        po założeniu wszystkiego, a zarazem mając tylko podpięte C 50 1,4 czułem juz wage, takze body z gripem jak najbardziej pomocne
        prawdziwy test w boju bede miał pod koniec kwietnia, raczej spodziewam sie pozytywnych efektów
        x pro2/ 23/ 56/10-24/

Komentarz

• zoomi
          Uzależniony
          • 2012
          • 551

pokażcie koledzy jakies zdjęcia z tą nakładką, najlepiej twarz lub cała sylwetka

Komentarz

Pracuję...