EOS R fw 1.2.0
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: EOS R fw 1.2.0
Jeśli na oficjalnej stronie to musi być prawda. Ja tam nie liczę na jakiś przełom i super działanie eye detection. Po prostu trochę poprawią i tyle. -
Wiele osób narzekało że nie ma eyeAF w serwo. To teraz będzie. Tylko kto normalny fotografując "akcję" woli polegać na łapaniu ostrości na oko niż na sylwetkę/twarz? Tak czy siak bardzo fajnie, że coś działają.Komentarz
-
Działają, działają nawet z duala chcą zrobić quada - więc teoretycznie AF będzie jeszcze lepszy.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Jakby się pojawił taki grip, to by się sprzedawał jak ciepłe bułeczki. Oczywiście pewnie byłby odpowiednio wyceniony, razem z podatkiem dla profesjonalistów
Komentarz
-
To raczej funkcjonalność nie dla "akcji" (bo tam faktycznie mija się to z celem) tylko dla tych, którzy zawsze używają AF-C, nawet robiąc "portrety" (np. ja
).
Canon EOS RP + 50/1.8 RFKomentarz
-
Przy portretach działające dobrze eye-af w servo to zbawienie, więc ma to sens jak najbardziej. Nie trzeba się w ogóle martwić aspektem ustawiania ostrości.Komentarz
-
No właśnie ciekaw jestem jak to będzie działać w R z firmware 1.2.0. Na cuda bym nie liczył. W tej materii Sony jest daleko z przodu.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
zrobili tak specjalinie, żeby dać wam powód do ponarzekania, bo tematy do marudzenia się powoli kończyły
-C
EOS R5+kilka szkiełek CanonaKomentarz
Komentarz