Instrukcje PL D30/D60/300D/350D/10D/20D i inne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Tagi: Brak
- Podklejony
-
-
Lampy sa w podforum obok (Obiektywy i lampy błyskowe) - tez przykleilem watek z instrukcjami do lampZamieszczone przez lamerokSuper! Są też i lampy
Komentarz
-
A zajrzales pod link ktory podalem w pierwszym poscie, sciagnales 350d.zip i sprawdziles co jest w srodku? Wg mnie jak na skan to ma bardzo przyzwoita jakosc i niewiele sie rozni od tej przykladowej angielskiej... wiec o co ci wlasciwie chodzi?Zamieszczone przez DołekA kiedy bedzie dostepna polska instrukcja do canonkow w takiej postaci jak ta przykladowa angielska??
Bylo juz wiele dyskusji na ten temat na forum. Po prostu Canon Polska lubi zdzierac za byle co z klientow i nic na to nie poradzisz - chyba ze masz ochote sie wyprowadzic z tego niecywilizowanego krajuSkoro angole maja (podejrzewam ze inni cywilizowani tez) to dlaczego u nas zawsze musi byc inaczej?
.
Watek zamykam gdyz zalozylem go w celach informacyjnych z linkiem a nie w celu pustej dyskusji "czemu znowu amerykance maja lepiej niz Polacy"
Komentarz
-
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
G6 instrukcja po polsku- ma ktoś?
Witam,
czy ma ktoś może instrukcję do G6 po polsku? Przeszukałem formum ale albo linki są nieaktualne albo instrukcja jest w jpg zeskanowana dość kiepsko.
Szukam czegoś najlepiej w pdf. Proszę o podanie linka albo maila na:
[email protected]
Z góry serdeczne dzięki!Komentarz
-
jeszcze polska nie zginela...
poszukuje polskiej instrukcji do canon 350 d jak by ktos mogl mi pomoc bylo by fajnie w razie czego jak ktos ma ochote i mogl by wyslac na maila oto on [email protected]
thank you from the mountain -z gory dziekujeKomentarz
-
-
instrukcja 30D
Odpowiadam sam na swoje pytanie które zadałem wcześniej.
Instrukcję do 30D można pobrać - podaję adres:
Może komuś się przyda.Komentarz
-
-
Instrukcje PL D30/D60/300D/350D/10D/20D i inne
Witam
Czytałem poprzednie wątki polecaliście jedną stronę ale niestety najwidoczniej nie ma jej już na serwerze. Czy ktoś ma instrukcję po polsku do Canona 350d na pdf albo wie, gdzie takową można znaleźć.Komentarz
-
-
http://rapidshare.com/files/81810286/350d.pdf - chyba tu powinna być jeszczeWitam
Czytałem poprzednie wątki polecaliście jedną stronę ale niestety najwidoczniej nie ma jej już na serwerze. Czy ktoś ma instrukcję po polsku do Canona 350d na pdf albo wie, gdzie takową można znaleźć.Komentarz
Komentarz