Problem z kartą?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez eternus
    Ale nie przesadzajmy - tak dobra realizacje gwarancji nie czesto mozna spotkac. Wiec raczej trzeba byc zadowolonym.
    Ano trzeba byc zadowolonym - ze firma jest swiadoma jak latwo i czesto padaja jej produkty i by nie tracic przez to twarzy - bezproblemowo je wymienia

Komentarz

• eternus
      Uzależniony
      • 2004
      • 668

Zamieszczone przez Vitez
      Ano trzeba byc zadowolonym - ze firma jest swiadoma jak latwo i czesto padaja jej produkty i by nie tracic przez to twarzy - bezproblemowo je wymienia
      I pewnie dlatego sa takie tanie, bo koszt wymiany jest wliczony w cene :>
      ladny cynizm - nieprawdaz?
      EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
      "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
      że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Lech_81

Witam,
        Jestem obecnie na etapie kupna karty 512 do Eos300d. I mam dylemat czy kupic kingstona EP, czy dopłacić jakies 50zl i wziąść SanDisc Ultra II. Powiedzcie mi co bedzie lepsze.
        Dzieki

Komentarz

• storm
          Bywalec
          • 2004
          • 183

Doplacic...

Komentarz

• DoMiNiQuE
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 3548

Zamieszczone przez Lech_81
            Witam,
            Jestem obecnie na etapie kupna karty 512 do Eos300d. I mam dylemat czy kupic kingstona EP, czy dopłacić jakies 50zl i wziąść SanDisc Ultra II. Powiedzcie mi co bedzie lepsze.
            Dzieki
            Witam,

Ponoc Sandiski sa mniej awaryjne.
            Mi tez przytrafila sie tragedia z Kongstonem. Co dziwne moj przypadek jest jedyny wsrod wszystkich klientow sklepu w ktorym kupowalem (wlasciciel jest moim znajomym i sprzedaje tych kart naprawde sporo). Karty UltraII w 300D nie wykorzystasz ...dopiero w czytniku przyda sie jej szybszy transfer.

Edit:
            Kto wie, moze z ta awaryjnoscia Kingstonow jest tak, ze jest ich po prostu wiecej (sa tansze) niz Sandiskow i dlatego ich awaryjnosc % jest wieksza
            Ostatnio edytowany przez DoMiNiQuE; 223.

Komentarz

Pracuję...