Problem z power booster e1

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • procorn
    • 2023
    • 1

Problem z power booster e1

Dzień dobry, mój eos-1 przestał działać (migające bc error).
    Aparat oddałem do serwisu gdzie stwierdzono, że przyczyna leży w uszkodzonym bp-e1 i muszę kupić nowy lub inny działający z tym aparatem.
    Samych bp-e1 znalazłem kilka na japońskim ebayu, ale zastanawiam się,
    czy istnieje możliwość zakupu takiego gripu (lub innego działającego z tym aparatem) gdzieś bliżej, może w bardziej przystępnej cenie.
    Wysyłka z japonii to koszt porównywalny do ceny samego boostera.
  • atsf
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 5119

Odp: Problem z power booster e1

Zamieszczone przez procorn
    Dzień dobry, mój eos-1 przestał działać (migające bc error).
    Aparat oddałem do serwisu gdzie stwierdzono, że przyczyna leży w uszkodzonym bp-e1 i muszę kupić nowy lub inny działający z tym aparatem.
    Samych bp-e1 znalazłem kilka na japońskim ebayu, ale zastanawiam się,
    czy istnieje możliwość zakupu takiego gripu (lub innego działającego z tym aparatem) gdzieś bliżej, może w bardziej przystępnej cenie.
    Wysyłka z japonii to koszt porównywalny do ceny samego boostera.
    Czasem ten koszt jest rzeczywiście porównywalny, ale w granicach 300 PLN, uwzględniając należności celne, możesz mieć ten grip, a aparat pochodzi z czasów nieistnienia chińskich podróbek szpejów do takiego sprzętu.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Komentarz

• adawro
      Pełne uzależnienie
      • 2011
      • 1109

Odp: Problem z power booster e1

Czy takie patenty próbowałeś:

https://www.photo.net/forums/topic/1...arning-eos-1n/
      R3 + RF85LDS

Komentarz

Pracuję...