Prośba o fachową radę.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuzko

Prośba o fachową radę.

Ostanimi czasy zostałem obdarowany przez los zestawem aparat +lampa + dwa szkła firmy Canon a jest to Canon Eos 5 z gripem, lampa Speedlite 540EZ obiektywy: Canon 28-105mm/f 3.5-5.6 ultrasonic i Canon compact macro lens EF 50mm/f 2.5
    Jestem użytkownikiem innego systemu a na Canonie się zupełnie nie znam. Wiec mam pytanie, czy takowy zestaw jest cokolwiek wart, może to wydawać sie banalne pytanie ale naprawdę nie wiem jak to jest u Was:-)
    Wszelkie pomocne odpowiedzi będą mile widziane bo naprawdę nie wiem jakie możliwości ma ten sprzęt i czy warto go zostawić czy też puścić na allegro.

Jeżeli nie wstrzeliłem się w dział proszę adminów o przeniesienie;-)

Za pomoc z góry dziękuje
  • mate00sh
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1312

Zestaw moim zdaniem bardzo dobry. Zarówno aparat - bardzo udana konstrukcja (jeden z wyższych modeli w momencie premiery), jak i obiektywy dadzą Ci ogromne mozliwości do zabawy. Jeżeli chcesz fotografować na kliszy to będziesz zadowolony.

Komentarz

• enter
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1201

jak ma ci służyć do fotografowania to zarówno z body jak i ze szkieł będziesz zadowolony
      po kilku przesiadkach z korpusów zostałem na canonie 5 - to bardzo dobry zestaw analogowy.
      a jak kółko nastaw tobie działa to będziesz miał korpus "na wieki "
      jest tak tani że teraz to aż zal sprzedawać

Komentarz

• kuzko

dziękuje za informacje. w takim razie zostawię sobie to cudo może przekonam sie do Canona;-)

Komentarz

Pracuję...