Właśnie przysłali mi canona z 9002 za 50zł z lampą i torbą http://allegro.pl/item108952175_cano...e_uzywany.html i niewiem wogule co to za aparat filmu jeszcze niekupiłem ale pstryka fajnie;](typowa wypowiedź noOoba) mianowicie przechodządz do pytania z tematu czy do mojego aparatu moge wstawić każdy obiektyw czy tylko przeznaczony do tego modelu aparatu, dlaczego sie pytam? bo w tym aparacie jest takie coś jak mechaniczne ustawianie przesłony(tzn za pomocą przycisku) a na dodatek niema zooma na którym mi bardzo zależy. z góry dziękuje za pomoc
czy będzie pasowało?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
może opchnąć?
P.S. jaki aparat kupić żeby jakoś pstrykał do 100-120zł(bardziej interesuje się grą na gitarze)Komentarz
-
pewnie, zaloz watek na forum w dziale "sprzedam"Zamieszczone przez fotolamamoże opchnąć?
bdw, my tez witamy na forum
a nie lepiej bylo kupic jakis prosty kompakt lubZamieszczone przez fotolamaniewiem wogule co to za aparat filmu jeszcze niekupiłem ale pstryka fajnie;](typowa wypowiedź noOoba)

edit:
za ta cene - jakas dobry, uzywany kompakt na film.. ja kiedys mialem kodaka ke-115 i bylem zadowolony.. ps. - ma zoom ;-)Zamieszczone przez fotolamaP.S. jaki aparat kupić żeby jakoś pstrykał do 100-120zł(bardziej interesuje się grą na gitarze)Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
-
-
-
a jest tam jakas firma podanaZamieszczone przez fotolamaf = 50mm 1:5.6
swoja droga f5,6 jak na taka stałke to BARDZO ciemno.. nawet w starych obiektywach jest swiatlo od ok. f1,8..
nie, to juz jest lepszy sprzet tylko musisz sie liczyc z kupnem przynajmniej jednego obiektywu (a nie wiem jak sie ma sprawa ze szkłami do starych minolt).. a moze zainteresujesz sie jakims zenitem czy praktic'aZamieszczone przez fotolama
szkiel jest bez liku i nie sa drogie..
Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
a ten napis na aparacie "canon" naprawde wiarygodnie wygląda :/ co powiecie o tym i jeszcze tutaj takiOstatnio edytowany przez Gość; 5981.Komentarz
-
Chinczycy auta podrabiaja a Ty sie napisem sugerujeszZamieszczone przez fotolamaa ten napis na aparacie "canon" naprawde wiarygodnie wygląda :/
.. zreszta wyglada na tym zdjeciu troche jak taka wypukła naklejka.. moja rada - albo kup film, zrob troche zdjec i zobacze na co to "cudo" stac albo od razu kup inny aparat (jesli nie chcesz kompaktu to IMO pozostaje wlasnie cos ala zenit/praktica)..
Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Hm... to kup zenita i sie ciesz
Wiesz, raczej za 100zl to nie kupisz nic sensownego, chyba ze uszkodzone.
Komentarz
Komentarz