fonty a ps cs2

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szymon zieliński
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 47

fonty a ps cs2

Witam..mam wymienionego wyżej photoshopa.poprzednio miałem 7 i było o wiele więcej fontów..teraz o takim np.straciatto mogę zapomnieć.Gdzie zaopatrujecie się w fonty?trochę pogoglowałwem ale znalazłem tylko jakieś amatorskie wyroby..pozdrawiam
    350d,5d,kit,tamron 28-75,85mm 1.8.,canon 70-200 2.8 L trochę filtrów,blend,softboxów i chińskich lamp
    www.zielinskiphoto.selia.pl
  • szymon zieliński
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 47

przy okazji chciałem też spytać do jakiego katalogu trzeba wrzucić ściągnięte fonty żeby wszystko funkcjonowało...
    350d,5d,kit,tamron 28-75,85mm 1.8.,canon 70-200 2.8 L trochę filtrów,blend,softboxów i chińskich lamp

Komentarz

• bundy
      Uzależniony
      • 2006
      • 760

Zamieszczone przez szymon zieliński
      przy okazji chciałem też spytać do jakiego katalogu trzeba wrzucić ściągnięte fonty żeby wszystko funkcjonowało...
      \windows\fonts - czcionki w Windzie są dostępne globalnie dla wszystkich aplikacji. Czasami są czcionki niestandardowych typów (tzn. niestandardowych dla Windy - czyli nie .ttf), np. Adobe1 i ich zastosowania może wymagać obecności dodatkowej nakładki na system (np. Adobe Type Manager) i wtedy katalog może być zupełnie inny.
      Ostatnio edytowany przez bundy; 4697.
      1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• szymon zieliński
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 47

dzięki serdecznie..

Komentarz

• sico
          • 2006
          • 7

co do drugiego pytania -> http://fonty.pl
          Jah Bless

Komentarz

Pracuję...