a jakiego ma zooma w przeliczeniu na "razy"?
Problem:( Robienie zdjęć przy pomocy LCD
Zwiń
X
-
-
55/18 = 3xZamieszczone przez Wats0na jakiego ma zooma w przeliczeniu na "razy"?
Cieniutko, oj cieniutko...
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
-
To by się dało uzyskać. Ale tylko razZamieszczone przez -=Festyk=-No i obiektyw nie chowa się w korpusie

Komentarz
-
A Canon 20dA?Zamieszczone przez snowEee to matryca się musi grzać i wogóle żeby był podgląd on-line... do bani z takimi lustrzankami
Ja pisze o tych dobrych
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.plKomentarz
-
a ja myślałem że kręci i że ma gry java i można z niego wysyłać smsy.Zamieszczone przez gwozdztByć może uprzedzając pytanie: filmów też nie kręci!
Cholerka - chyba z niego zrezygnuję!!!40d, 17-55 f2.8 IS, 70-200 f4 L IS, 50 f1.8, 580exII bateriagrip, kawałek szyny + OC E3, nova 4, kilka kabelków, lampki studyjne i choinkowe. Aaaaa i ściereczka do obiektywów
Komentarz
-
a ja myślałem że ma spota i eyecontrol.
tak to jest jak kupuje się na pałę.
Komentarz
-
a kto tu kupił coś na pałkę?40d, 17-55 f2.8 IS, 70-200 f4 L IS, 50 f1.8, 580exII bateriagrip, kawałek szyny + OC E3, nova 4, kilka kabelków, lampki studyjne i choinkowe. Aaaaa i ściereczka do obiektywów
Komentarz
-
skoro zadajesz takie pytania to można domniemywać
że nie zapoznałeś się ze specyfikacją aparatuZamieszczone przez Dawidow21Mam takie głupie pytanie
Czy w Canonie 350d da się robić zdjęcia na podglądzie na ekranie LCD?Komentarz
-
LCD w kompakcie jest fajne, cały rajd fociłem mydelniczką, bo nie miałem pojęcia, że w wizjerze mam zoom. Fajne odkrycie. Pożartujcie teraz ze mnie.Komentarz
Komentarz